Hae
Mirva Emilia

Vaaleansininen neuletunika + Norlynin lämmittävät leggarit

Se oli rakkautta ensi silmäyksellä! Mun on tosi vaikea löytää sopivan mittaista pidempää neuletta, koska oon niin kamalan lyhyt. Se mikä näyttää kuvassa mallin päällä just sopivan mittaiselta niin on mulle 20 senttiä liian pitkä 😀 Kävin vieraana Omannäköisesti -podcastissa Helsingissä ja ennen junan lähtöä kotiin mulle jäi aikaa muutama tunti kierrellä keskustassa. Olin ajatellut jo aikaisemmin, että hyödynnän sen ajan lämpöisen neuleen etsintään. Ensin ajatuksissa oli löytää beige, hyvin maanläheisen värinen neule mutta päädyin ihanaan vaaleansiniseen väriin.

Näin syksyisin palelen tosi paljon ja haluan pukeutua lämpöisesti. Mieluummin pidän päällä vähän liikaa kuin liian vähän. Pitkä neule sopiikin hyvin lämmittävien ja pehmeiden sukkiksien tai leggareiden kanssa. Sain kokeiltavaksi Norlynin uutuus sukkahousut ja leggingsit ja nää on ollu kyllä tosi hyvät päällä. Lämpöiset, tukevat ja pehmeät. Just sellaiset mitä luvattiin 😊 Erityiset pisteet nämä pöksyt saa myös korkeasta vyötäröstä mikä pysyy paikoillaan eikä lähde rullaamaan.

Musta on tullut vaatteiden suhteen hyvin mukavuudenhaluinen. Tykkään väljästä, rennosta ja samalla ryhdikkäästä asusta mikä sopii niin kauppaan, toimistoon kuin kotona työskentelyyn. Kotona kun pääasiassa työni teen niin uskallan kyllä myöntää, että ihan joka päivä ei ryhdikkäästä asusta ole tietoa 😀 Mun kaapista löytyy lähemmäs 20 vuotta vanhat fleecehousut, mitkä ei oo ajan saatossa mennyt juuri miksikään. Pitää mut edelleen lämpöisenä ja on niin rennot mitä housut vaan voi ikinä olla. Mutta niillä ei todellakaan mennä postilaatikkoa kauemmas! Mutta eikös niitäkin päiviä saa olla kun ei tarvitse pukeutumisesta välittää ja voi vaan olla vanhoissa ja kuluneissa vaatteissa 😊

Olin eilen tosiaan podcastissa vieraana, jonka takana on ihana Laura Kaartinen. Podissa juteltiin tarottien maailmasta ja tein tarotpöydän Lauralle. Tämä jakso on kuunneltavissa ensi maanantaina Suplassa heti aamulla klo. 5. Energia oli tosi hyvä ja avoin vaikka alkuun Laura sanokin, että jännittää tosi paljon kun on hänelle ihan uusi maailma. Tarotit alko kuitenkin kiinnostamaan tulkinnan aikana enemmän ja enemmän, sai aikaan ihmetystä, naurua ja uutta pohdittavaa. Laitan instassa ja facessa maanantaina heti linkkiä kun jakso on kuunneltavissa 😊

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Neule: Zara

Leggarit: Norlyn (saatu)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *