Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai – ole kiitollinen itsestäsi ja saavutuksistasi

Oon monesti kertonut kuinka kiitollinen olen mun työstä ja siitä, mitä saan tehdä. Tiettyjä päämääriä tietysti on ja yhden stepin ylitin kuukausi sitten. Nyt kun aloin tätä steppiä miettimään niin en ole muistanut olla tälle saavutukselle tarpeeksi läsnä vaan olen vaan paukuttanut menemään eteenpäin ja uusia unelmia kohti. Tänään aion kuitenkin elää tässä kiitollisuuden tunteessa koko päivän ja olla ylpeä itsestäni. Kyllä, olla ylpeä ITSESTÄNI! Tämä unohtuu meiltä vähän liian usein kaiken hääräämisen keskellä ja uusien saavutuksien ja tavoitteiden haalimisessa. Voisitko sinäkin pysähtyä tähän hetkeen ja olla ylpeä ja kiitollinen itsellesi asioista joiden johdosta olet päässyt siihen pisteeseen missä halusitkin olla? Kun hetken levähtää ja nauttii tästä hetkestä niin voimat palautuvat ja lähtevät virtaamaan täysin uudella draivilla uusia kujeita kohti 😊

Tänään Tarot-torstaissa nostan kortit Moonchild taroteista. Alta löydät kuvan kolmesta kortista, valitse niistä sinua puhuttelevin kuva ja lue alta mitä kortti sinulle viestittää.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

2. Maljojen kakkonen

Mitä voisit antaa itsellesi juuri nyt, jotta löytäisit enemmän rakkautta ja tasapainoa sisimpääsi? Sisimpämme kasvattaa tahtomattamme ns. kuonaa ulkopuoleltamme jos sitä ei puhdisteta. Vallankin herkemmät energioiltaan aistivat hyvin herkästi muiden haasteet ja ottavat ne itselleen kannettavaksi. Jotta tämä ulkopuolinen energia ei pääsisi kuonan lailla kasaantumaan itseemme tulee meidän puhdistaa itseämme ja muistaa arjessamme pysyä omassa energiatasossa. Meditaatio, kodin puhdistaminen valkosalvialla tai energiakivien kanssa työskentely auttaa puhdistuksessa. Anna itsellesi tähän puhdistautumiseen oma aika ja eheydy takaisin omaksi itseksesi.

2. Tähti

Mikä on sinun potentiaalisi? Näethän sinäkin sen minkä maailmankaikkeus näkee sinussa? Potentiaalisuuden tehdä, kokea ja nähdä asioita jotka kuuluvat sinulle. On tähtiin kurkottamisen aika, joten lähde nauttimaan elämästäsi ja rakentamaan siitä sellaista, jossa tunnet olosi rakastetuksi, hyväksytyksi ja onnelliseksi. Kun kurkotamme tähtiin tulemme saavuttamaan kaiken sen mikä on juuri itsellemme tarkoitettu ja mitä on valmis ja halukas vastaanottamaan. Ei pidä tyytyä liian vähään, sillä maailmankaikkeus on runsautta täynnä ja tästä runsaudesta riittää jokaiselle meistä. Runsaus on täyttä elämäniloa, rauhaa ja tasapainoa.

3. Erakko

Muistathan, että myös sinä ansaitset aikaa itsellesi? On hyvä muistaa, ettei meidän tarvitse olla koko ajan antamassa toisille vaan voimme antaa aikaa myös itsellemme. Silloin kun muistamme antaa aikaa itsellemme niin silloin voimavaramme kasvavat ja pystymme antamaan entistä enemmän myös toisille. Erakon kortti pyytääkin ellei jopa kehota vetäytymään omiin oloihin ja katsomaan omaa maailmaamme sellaisena kuin se on ja katsoa, onko siinä jotain mitä haluaisimme muuttaa. Vanhat toimintatavat ja uskomukset voivat pinttyä todella vahvasti ajatuksiimme, mutta palveleeko nämä sinua vielä tässä hetkessä? On ihanaa ja avartavaa, että elämä muuttuu ja ajatusmaailma muuttuu. Se kuuluu henkiseen kasvuun, joten sitä muutosta vastaan ei kannata turhaan taistella.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Teen myös ajanvarauksella 30 minuutin tulkintoja (40€) sekä kirjallisia tulkintoja sähköpostiin (60€). Voit varata oman aikasi numerosta 040 7270106.

-Mirva 

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *