Hae
Mirva Emilia

Lokakuun kosmetiikkasuositus – Estelle & Thild

*Sisältää mainoslinkkejä

Sain testiin Estelle & Thild -brändin kosmetiikkaa mitä oon nyt testaillut pitkin lokakuuta. Estelle & Thild -brändi on ruotsalainen kosmetiikkabrändi, jonka nimi tulee brändin perustajan, Pernilla Rönnbergin lasten nimistä. Mua vetää aina tämmöiset brändit puoleensa, jonka nimi viittaa jollain tapaa perustajaansa. Silloin brändistä jotenkin huokuu erilailla se, että perustaja seisoo brändin, tuotteiden ja omien arvojen takana. *Estelle & Thild -brändin tuotteisiin pääsee helposti tutustumaan ja ostamaan tämän linkin takaa Kicksin verkkokaupasta.

Estelle & Thild on luonnonmukainen ja vegaaninen kosmetiikkabrändi ja kaikki heidän tuotteet on Ecocert -sertifioituja. Tämä on siis hyvin vastuullinen brändi ympäristölle ja luonnolle sekö tuo mukanaan omaan kaappiin ylellisyyttä ja pientä arjen luxusta.

Estelle & Thild -sarjaan kuuluu niin puhdistustuotteita, rasvoja kuin myös meikkejä. Itse olen käyttänyt iltaisin night recovery Anti-age -creamia ja tämän alla Age control -seerumia. Tämä on oikea tehokaksikko alkaville ja jo oleville juonteille ja kasvoista tulee tuotteiden jälkeen aivan ihanan silkin pehmeä ja hyvin kosteutettu.

Estelle & thild tehokaksikko

Tehokaksikon *Super BioActive Age control -seerum antaa kasvoille kimmoisuutta ja ehkäisee juonteiden ja ryppyjen muodostumista. Olen käyttänyt seerumeita viitisen vuotta ja se kuuluukin jo joka aamuiseen ja iltaiseen rutiiniin. Aamuisin käytän hieman kevyempää seerumia ja iltaisin *Anti age -seerumia, mikä elvyttää ja super kosteuttaa läpi koko yön. Kimmoisuus tuo iholle kiinteämpää, sileämpää ja kirkkaampaa ihoa. Hyvä ihonhoito antaa itselleni myös itsevarmuutta olla entistä enemmän ilman meikkiä, koska kasvot tuntuu ja näyttää puhtaalta, kimmoiselta ja hyvinvoivalta. Nuorempana mulle tuli todella helposti näppyjä ja tulee edelleen, jos en huolehdi ihoni kunnosta.

Tehokaksikon toinen tuote mitä iltaisin olen käyttänyt on *Super BioActive night recovery Anti-age cream. Tämä voide on ihanan kevyt, mutta samalla todella täyteläinen. Voide tuo kasvoille silkkisen tunteen mikä kestää aamuun asti. Voide tekee lopputuloksesta raikkaan pehmeän ja viimeistelee kasvojen anti-ageing vaikutuksen.

Samaan syssyyn sain Estelle & Thild -brändiltä ripsarin testiin, mikä on tietysti myös luomusertifioitu. Ripsarissa 99,3% ainesosista on luonnollisia ainesosia ja 44% luomuainesosia. Tätä brändiä kyllä käytän erittäin mielelläni ja suosittelen tätä myös muille. Arvot ja laatu on tässä paketissa kohdillaan! Tässä on myös hyvä lahjaidea arjen pientä luxusta rakastavalle 😊

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *