Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: maailmankaikkeus – nauti siitä missä olet nyt

Viikon tarotkortiksi nousi Maailmankaikkeus, mikä tarkoittaa jonkin asian päättymistä. Maailmankaikkeus on valttikorttien viimeinen kortti, mikä tarkoittaa aikakauden päättymistä ja sitä, että nyt on aika nauttia ja juhlia sitä, että selvisit tästä kaudesta. Maailmankaikkeudesta huokuu suuren henkisen kasvun läpikäyminen. Jokin aika on voinut kestää henkisessä kasvussasi jo pidemmän aikaa, mutta nyt se on tullut vihdoin päätökseen ja siitä voitkin päästää irti kiitollisena ja onnellisena.

Maailmankaikkeuden kortissa on hyvin iloinen ja levollinen energia ja tunnelma. Keskellä on tanssiva henkilö, joka riemuitsee tästä aikakauden päättymisestä ja onkin valmis antamaan siitä itselleen kiitosta. Tee sinäkin samoin. Anna itsellesi tunnustusta siitä työstä minkä olet käynyt läpi ja selvinnyt siitä! Henkisen kasvun vaiheet ei todella ole aina läpihuuto juttuja vaan niissä tulee kompastuksia ja samoja virheitä saattaa tulla kerta toisensa jälkeen. Mutta niistä virheistä, oli niitä matkalla sitten kuinka paljon tahansa, olet oppinut ja olet nyt todella paljon viisaampi mitä silloin, kun lähdit tälle matkalle. Tämä on asia, mistä sinua pyydetään olemaan kiitollinen. Näytä tämä kiitollisuus itsellesi jollain tavalla. Anna itsellesi aikaa vain katsella ja nauttia hetkestä tai lähde vaikka pienelle matkalla. Pääasia on, että juhlit saavutustasi jollain tapaa. Silloin huomaat paremmin sen, mihin olet pystynyt.

päästä irti luonnollisesti ja vastustamatta

Koska maailmankaikkeus on jonkin asian päättymistä niin vielä on kuitenkin viimeinen oppi jäljellä. Irti päästäminen. Päästämällä irti vanhoista tavoista ja ajatuksista joita olet uudistanut matkalla on matka taas johonkin uuteen, tuntemattomaan. Koska tämä kortti oli valtti korttien viimeinen niin tämän jälkeen on taas vuorossa Narrin kortti. Eli uuden alun ja jopa riskinottamisen aikaa. Narrin kortti on valttikorttien ensimmäinen kortti mistä matka alkaa ja se matka päättyy maailmankaikkeuteen. Tähän väliin mahtuu vaikka ja mitä ja kaikki se mitä eteen tulee niin käsittele ne omassa ajassa ja rauhassa. Älä jätä mitään huomiotta ja tartu asioihin, jotka resonoivat sinua voimakkaasti ja uskalla sanoa myös ei niille asioille, jotka tuntuvat painolastina elämässäsi. Näitä hetkiä kun muistelet tässä hetkessä mitä olet käynyt viimeisten jopa vuosien aikana läpi niin sinulla todella on syytä juhlaan ja kiitollisuuteen. Olet vahvempi, voimakkaampi ja viisaampi aloittamaan uuden polun, kunhan ensin muistat pysähtyä tämän asian äärelle. Vielä ei ole kiire lähteä uudelle matkalle vaan voit hyvin tämän päivän, tämän viikon tai niin kauan kuin sinusta hyvältä tuntuu nauttia tästä energiasta missä nyt olet.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo. 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata itsellesi ajan myös 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) tai pyytää kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Yksi kommentti

  1. Raija kirjoitti:

    Kyllä taas kolahti kerrassaan! Kiitos ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *