Hae
Mirva Emilia

Energiakorut antaa omalle luovuudelle tilaa

Epätäydellisen täydellisiä koruja, ihan niinkuin minä…ja sinä. Energiakorut joita valmistan edustavat sitä, ettei mikään tai kukaan ole täydellinen mutta silti jokainen asia ja ihminen on epätäydellisen täydellinen ❤ Tykkään työskennellä energiakivien kanssa ja ostankin usein työreissultani jonkun uuden kiven ja ripottelen niitä pitkin kotia. Yöpöydällä on rakkauden kivi eli ruusukvartsi ja fengshuin raha nurkkauksessa on runsauden sitriini. Viimeisin kivi on Hengen ja tiedon messuilta tornin mallinen vuorikristalli, jonka sisään on laitettu rautaobsidiaania. Ostin itselleni myös uudet chakrakivet hoitoja varten. Energia- ja chakrahoidoissa hoidon lisäksi kivet rentouttavat ja luovat energiaa ja tasapainotusta keholle. Kivien kanssa työskentely on hauskaa, antavat kotiin kivaa sisustusta ja tasapainottavat kodin energioita. Mulle on tosi tärkeää, että kotona on kevyt ja hyvä energia ja jos tuntuu, että energiat alkaa olla liian raskaat niin siivouksen yhteydessä käyn kodin läpi vielä valkosalvia suitsukkeella 😊

Energiakorut on uniikkeja yksilöitä

Kivet tosiaan inspiroivat mua ja siitä energiakorut saikin idean. Aloin miettimään miten voisin kiviä käyttää ja korut tuli heti mieleen. Koivuvaneri taas tuo koruihin maanläheisyyttä ja luontoyhteyttä. Luonto ja metsä on mulle tärkeitä paikkoja, joten sitä halusin tuoda koruissa myös esiin. Kokonaisuudessaan energiakorut on hyvin minua ja näiden korujen kautta haluan tuoda myös muille luonnon merkitystä ja kivien hoitavaa vaikutusta esiin. Kivien energiat voi olla todella voimakkaat ja koska tilaan kivet netin kautta niin haluan puhdistaa energeettisesti ne ennen valmistamista hyvin.

Vanerikorvikset on ihanan kevyet ja täytyy välillä itseänikin muistuttaa, että ne killuvat korvissa 😅 Korujen tekeminen on kivaa puuhastelua muiden töiden ohella ja on hassua, että tykkään tehdä niitä koska en ole koskaan ollu mikään näpertäjä ja oikeesti mullahan menee tosi nopeesti hermo jos en saa vaikka lankaa neulan läpi 😀 Mutta näitä koruja kun teen niin siinä ennemmin kyllä ajatukset ja mieli lepää. Ehkä se on niiden energiakivien ansioita 😉

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *