Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai

Harmaata, mutta ihanaa torstaita! Päivä pärähti täällä käyntiin kun lapset lähti kouluun ja me suunnattiin sadetta uhmaten kävelyllä. Vähän nolonakin myönnän, että en ole moneen päivään käynyt ulkona mikä on tuntunut päänsärkynä ja niskojen jäykkyydessä, joten tänään mieli ja kroppa oikein huusi ulos. Hirveästi sateinen ja harmaa ilma ei ulos houkuttele, mutta kyllä sinne vaan tulisi mennä, koska sen jälkeinen olo on aivan ihana. Ruoka maistu paremmalta, ajatukset on kirkkaammat ja raitis ilma nostattaa omaa jaksamista näin kaamosaikana. Aloitin jo hyvissä ajoin syys-lokakuun vaihteessa syömään vahvaa B -vitamiinia ja D -vitamiinia, että varastot pysyvät kehossa kunnossa. Kyllä näillä eväillä kaamosaika selätetään 🙂 Ja jokaisesta pienestäkin auringonsäteestä tulee nyt nauttia mikä pilven takaa pilkahtaa.

Koska tänään tosiaan on torstai niin sehän tarkoittaa tarot-torstaita. Kortteina käytän tällä kertaa Rider Waite -kortteja. Pyrin aina vuorotellen käyttämään eri pakkojani, jotta vaihtuvuus säilyy. Nostan loppuun myös oraakkelikortin, minkä voit lukea vielä lisäksi valitsemasi tarotin jälkeen 😊 Alla on taroteista kuvat, valitse kolmesta vaihtoehdosta sinua resonoivin kortti.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. kohtuus

Kohtuus ja joissain taroteissa kortin nimi on Taito, muistuttaa vastakohdista ja siitä, että kääntäisit omat heikkoudet vahvuuksiksi ennemmin kuin alkaisit sättimään ja vähättelemään itseäsi. Kun hyväksymme kaikki puolet itsessämme nousemme näiden heikkouksienkin yläpuolelle ja näemme oman voimamme ja mahdollisuutemme. Kenenkään ei tarvitse pyrkiä täydellisyyteen tai yrittää osata tehdä kaikkea, siksi meitä on täällä maan päällä niin paljon erilaisia yksilöitä, että voimme pyytää apua jos omat taidot ei riitä viemään jotain asiaa loppuun saakka. Avun pyytäminen ei ole heikkoutta vaan sen kautta voimme oppia.

2. sauvojen nelonen

Tee keskeneräiset asiat loppuun. On kyseessä sitten ihmissuhteen läpikäyminen tai työprojektin tekeminen. Kun olet saattanut keskeneräiset asiat loppuun voit tyytyväisenä ja rauhaisana nauttia asian loppuunsaattamisesta ja sen tuloksesta. Tähän korttiin nousee todella vahvasti ihmissuhteiden läpikäyminen ja niiden puitteissa asioiden loppuunsaattaminen. Tämä voi tarkoittaa jonkin vanhan suhteen lopullista irtipäästämistä, jonkun selvittämättömän asian läpikäymistä toisen kanssa tai lempeiden rajojen asettamista. Riippuen sinun tilanteestasi. Kun teet tämän työn niin huomaat kuinka tunteesi vapautuvat ja mielialasi kohenee. Vapaudut jostain mikä on pidätellyt sinua jo pidemmän aikaa ja voit juhlia elämää vapaasti ilman ylimääräistä lukkoa sisimmässäsi. Tämä kortti pyytää myös, että näyttäisit ihmiselle josta pidät tunteesi. On hän sitten kumppanisi jonka kanssa olet ollut jo vuosia tai uusia ihastus niin hyvien tunteiden näyttäminen saa aikaan positiivisia vaikutuksia.

3. lanttien vitonen

Tässä hetkessä voi olla tunne , että kaikki kaatuu päälle eikä mikään toimi tai järjesty. Se tarkoittaa sitä, että vanhat rakenteet ovat kaatumassa ja olet uudistumassa. Anna elämän kannatella sinua, nosta kädet ilmaan ja pyydä universumia huolehtia sinusta, läheisistä ja tarpeista, joita jokapäiväisessä elämässäsi tarvitset. Ole kiitollinen samalla ruoasta, mitä jääkaapissasi tällä hetkellä on, katosta pääsi yläpuolella, sähköstä jonka avulla saat valoa ympärillesi ja vedestä, jolla voit puhdistaa kehoasi. Kun valitset luottamuksen niin tämän hetken kaaoksen jälkeen edessäsi odottaa jotain uutta, kaunista ja arvokasta. Älä pidä kiinni turhan tiukasti jostain ajatuksesta tai tottumuksesta, sillä nyt on käynnissä valtava uudistus niin ajatusmaailmassasi kuin arkisessa elämässäsi. Ota uteliaana vastaan se mitä tulee ja hoida ne asiat kuntoon, mitä voit tässä hetkessä tehdä.

Oraakkeli kortin viesti:

Muuta energioitasi toiminnan avulla ja antaudu samalla elämän vietäväksi. Kaikella on tarkoituksensa.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen päivittäin klo. 9-23 tavoitettavissa palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Teen myös ajanvarauksella 30 minuutin tarot-tulkintoja (40€) sekä kirjallisia tulkintoja sähköpostiin (60€). Voit varata oman aikasi numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *