Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot – Vaunut liikkuu täydenkuun energioissa

Viikon tarotkortiksi nousi Vaunut mikä on täysin täydenkuun lumoissa. Täydenkuun aikaa eletään taas ja jokaiselle tämä aika vaikuttaa aina eritavalla. Tai voi olla vaikuttamatta. Unien määrä suurenee, unet voi olla öisin vähäisempiä tai omat energiat päivisin voi olla todella tehokkaat. Täydenkuun aikana henkimaailman merkit voi tulla uusina oivalluksina tai jopa näkyinä ja voi tuntea kosketuksia.

Tänä täydenkuun aikana olen nähnyt kahdesti unta junasta, minkä kyydissä olen. Tunne junassa on tosi onnellinen, keveä ja hyväntuulinen. Nautin matkasta jokaisella solulla. Itse näkisin tämän unen viittaavan omaan kasvuuni ja työhön. Asiat menee eteenpäin omalla painolla ja voin vain nauttia matkasta ja olla siinä avoimella sydämellä mukana. Minun ei tarvitse tehdä mitään enempää tai vähempää vaan olla kiitollinen tästä ajasta ja tehdä sen mitä voin tässä hetkessä tehdä ja toteuttaa. Tähän viitataan myös viikon tarotilla, mikä on valttikorttien Vaunut. Vaunut edustaa laajakatseisuutta ja eteenpäin menemistä ilman itse aiheutettua draamaa tai pelkoa. Vaunujen kyydistä tulisi nauttia ja vetää itseään rajoittavat rajoitukset pois.

Vaunut vie kohti uutta henkistä polkua

Viikon tarot on pyytää käyttämään sen energiaa positiivisen muutoksen aikaansaamiseen. Jotta tämä muutos pääsee käynnistymään tulee hyväksyä itsensä sellaisena kuin on. Muutos ei pääse syntymään mikäli asiat jatkuvat samalla raiteella vaan muutos vaatii aina työtä ja toimintaa. Muutos onkin parhaimmillaan (ja oikeaa) silloin kun toiminta lähtee sisältä päin. Kun tunnet, että toimit oikealla tavalla ja polku kutsuu sinua tiedät, että teet oikeita asioita. Muutokseen pääsee vain silloin kun katkaisee vanhaan toimintamalliin sidokset ja astuu kierteestä pois. Kun harkitsee erilaisia vaihtoehtoja tarkkaan ja huomaa uusissa asioissa muutoksen mahdollisuuden niin sitä kannattaa kokeilla. Toivota elämääsi tervetulleeksi uudet, myönteiset asiat ja opettele käyttämään taitojasi ja lahjojasi niin, että voit nauttia siitä mitä teet. Tämä liikkeelle lähtö voi tarkoittaa uusia ihmissuhteita, työpaikan vaihtoa tai omaa sisäistä kasvua. Vain sinä itse voit sen tietää mikä on sinulle parhaaksi, sillä olet vastuussa itse itsestäsi.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) tai pyytää kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *