Hae
Mirva Emilia

Murumuru hoitosalva talven pakkasiin

MuruMuru uusi hoitosalva on luonnonmukainen ja vegaaninen voide, mikä käy niin rohtuneisiin huuliin kuin myös pieniin ihon punoituksiin. Tää suomen syksy ja talvi on niin säiden vaihtelua, että ihoon tulee herkästi punaisia kuivia kohtia ja huulet rohtuu helposti. Viime vuonna mulla oli olkapäät täynnä punaisia pieniä kuivia kohtia ja rasvasinkin niitä ihan perusvoiteella tosi paljon. Ja se kyllä rauhoittikin ihoa hyvin. Nyt voin käyttää tätä hoitosalvaa näihin pieniin ihovaurioihin. Jokunen aika sitten sain Spalt PR -toimistosta tämän MuruMurun hoitosalvan testiin ja olen käyttänyt sitä paljon huulissa. Ja koska tuote on lähituotettua suomalaista luonnonkosmetiikkaa niin laitan tätä myös lapsille mielelläni.

Murumuru hoitosalva vähentääkin  ihon punoitusta sekä kosteuttaa ja pehmentää ihoa viinirypäleen siemenöljyn ansiosta. Myös pakkaus on täysin biohajoava ja muoviton ja se valmistetaan puuhakkeen biokomposiiteista ja luonnollisista biohajoavista sidosaineista. Tämä tuote on on todellinen monitoimi tuote ja antaa hyvää vastinetta mielestäni jopa bepanthenille, mitä meidän perheessä käytetään myös paljon talviaikoina. Lapsilla rohtuu huulet tuulessa ja tuiskussa melkoisesti, joten tämä talvi pyritään menemään hoitosalvalla 😊

Meillä on alkanut tällä viikolla uudet tuulet, kun Tuomas aloitti uudessa työpaikassa työt. On taas ollut ihanan outoa olla kotona muutama tunti yksin ja saada keskittyä 110% sinä aikana töihin. Tänään kokeilin ensimmäistä kertaa myös pilatesta youtuben kautta ja se oli tosi kivaa. Aika raskasta näin alkuun kun en ole jumpannut vähän aikaan, mutta kehossa tuntui tosi hyvältä. Youtubesta löytyi kiva 20 minuutin pilates harjoitus mikä oli samalla tosiaan tehokas mutta kuitenkin rauhallinen. Tätä teen ilman muuta toistekin! On ollut niin kurjia ilmoja ettei lenkki ole houkuttanut, joten tämä antoi kivaa pirteyttä päivään 😊 Toivottavasti sateet alkaisikin pian väistymään ja saataisiin taas nauttia auringon paisteesta. Sitä näkyy tähän aikaan vuodesta niin vähän, että silloin kun aurinko vähänkin vilahtaa pilvien takaa niin siitä täytyy ottaa kaikki irti. Meillä oli tänä aamuna maa valkeana kun herättiin, mutta nopeasti se päivän aikana muuttui loskaksi ja suli pois. Antoihan se kivaa valoisuutta, mutta ihan vielä en ehkä olisi valmis lumeen 🙈 Jouluna sitten 😊

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *