Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai

Tänään eletään jo 10. päivää marraskuuta ja pian ollaan menty jo puolet tästä harmaasta ja sateisesta kuusta. Tämän viikon täysikuu on laittanut unet todella syviksi ja viime yönä tunsin miten rintaani painoi jokin ikävä tunne. Unessa en saanut sanottua ja tehtyä sitä mitä sydän olisi halunnut ja tunnistan sen myös tässä hetkessä. Jokin pidättelee mua uskomasta mun omiin haaveisiin enkä ole saanut otetta, että mikä se on. Olenko se minä itse vai jokin ulkopuolinen energia? Unen jälkeen yöllä sanoinkin mielessäni itselleni, etten anna minkään estää minua haaveilemasta ja toteuttaa niitä. Tavalla tai toisella. Hyppään vain kyytiin ja nautin matkasta. Mihin ikinä se minut viekään 😊

Jos sinäkin olet nähnyt viime aikoina paljon unia etkä ole saanut niistä otetta niin ehkä tämän kertainen tarot-torstai avaa sitä lisää. Ken tietää 😊 Alla olevassa kuvassa on kolmesta tarotista kuva. Valitse niistä intuitiivisesti sinua puhuttelevin kortti ja lue alta mitä kortti sinulle viestittää.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Lanttien KUNINGATAR

Lanttien kuningatar on auttaja. Hän pystyy tekemään saman aikaisesti omia töitään sekä auttamaan toisia. Tämä energia ja hyvyys on myös sinussa. Viisautesi ja kokemuksiesi ansioista et ole rikkaus ainoastaan itsellesi vaan myös läheisillesi ja työkavereillesi. Sinulta ei puutu mitään millä et voisi auttaa. Muista kuitenkin, jotta voit auttaa muita täydellä sydämelläsi sinun tulee pitää itsestäsi hyvää huolta. Ei ole missään nimessä itsekästä huolehtia omasta hyvinvoinnista. Kerää kokemuksia, hyvää oloa ja kauneutta elämääsi. Nämä ovat asioita, joiden avulla voit auttaa ja tukea toisia. Kun panostamme omaan hyvinvointiin meillä on enemmän voimaa auttaa myös toisia.

2. Kohtalo

Anna kohtalon kuljettaa sinua päämäärääsi kivikkoisinakin aikoina. Silloin kun asiat eivät tunnu vielä hyvältä, silloin ei ole aika luovuttaa vaan jatkaa matkaa. Tunnet sen sydämessäsi kun olet kulkenut matkasi loppuun saakka vaikkei lopputulos olisikaan tasan se mihin pyrit. Kun olet saavuttanut matkallasi maalin tunnet olosi huojentuneeksi ja keveäksi. Silloin tiedät, ettei sinun tarvitse tehdä tässä hetkessä asian eteen enään muuta. Pidä katseesi avoimena ja uteliaana vaikeinakin aikoina sillä silloin hyviä asioita tulee eteen eikä mikään jää huomaamatta. Jotta kohtalo pääsee näyttämään sinulle reittiäsi ei tulisi jäädä kiinni turhautumiseen. Jos jokin asia ei ole edennyt tahtojesi mukaan niin hyväksy se ja katso millä muulla tavalla se toteutuu.

3. Lanttien kymppi

Tasapaino ja onnellinen elämä tuo arkeen turvallisuutta ja se on oikeaa rikkautta. Mikään materia ei korvaa läheisten tärkeyttä eikä omaa tasapainoa mitä sisimmässä voimme tuntea. Kortti pyytää etsimään tätä tasapainoa itsellesi sekä läheisten ja perheen tuomaa rakkauden energiaa. Se millä tavalla sinä löydät tasapainoa elämääsi ei ole keneltäkään pois. Päinvastoin, se luo ympärillesi harmoniaa. Jokaiselle onnellinen elämä tarkoittaa eri asioita ja onkin tärkeää miettiä mitä se on juuri sinun kohdallasi? Millainen arki on sinulle sellaista, jossa voit tuntea olosi turvalliseksi ja levänneeksi? Jos et tunne tätä vielä niin mitä voisit muuttaa elämässäsi, jotta saisit tämän ihanan tunteen ympärillesi ja sydämeesi? Onnellisen elämän eteen on joskus tehtävä isojakin muutoksia ja jopa riskejä, mutta ajan myötä huomaamme sen olevan juuri se asia mitä kaipasimme.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata myös ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) tai pyytää kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *