Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Hallitsijatar – täältä löydän mielenrauhaa

Viikon tarotkortiksi nousi Hallitsijatar, jonka energia on hyvin levollinen, lempeä ja rauhallinen. Hallitsijattaren luottamus elämään on syvä ja hän ohjaa kaiken rakkaudesta käsin. Kortti on samaan aikaan hyvin henkinen ja viisas sekä maanläheinen. Hallitsijatar on löytänyt oman paikkansa luonnon keskeltä, jossa hän saa kokea syvää mielenrauhaa ilman minkäänlaisia ristiriitoja.

Mielenrauhan etsiminen vilkkaassa ja välillä rauhattomassa maailmassa voi olla haasteellista, mutta jokaisen meistä tulisi löytää se oma turvallinen paikka missä voimme kokea rauhaa ja turvaa. Kun löydämme tämän paikan ja vietämme siellä aikaa voimme nauttia elämästä, lujittaa uskoa ja luottamusta elämään sekä nähdä miltä oma tulevaisuus voi näyttää. Rauhoittuminen kesken arjen menojen voi olla antoisampaa mitä voikaan ajatella, sillä mielenrauha avaa luovuutta ja uusia ideoita. Kiireen ja hälyn keskellä hyvät ideat tulevat ja menevät eikä niistä saa kunnon otetta, koska niiden äärelle ei pysähdy. Hallitsijatar haluaa opettaa omalla viisaudellaan pysähtymistä, nauttimista hetkestä ja uusien ideoiden kuuntelemista. Kun sisäinen luovuus pääsee valloilleen vain taivas on silloin rajana ja voimme luottaa virran kuljettamaan matkaan. Voimme kokea olevamme silloin kuin keveitä lintuja, jotka leijailee taivaalla vapaana.

Hallitsijatar antaa pyytämättä

Sanon usein sen, että se mitä annamme, sitä saamme myös takaisin. Lyhyt lause mutta laittaa vahvasti miettimään sitä, minkälaista energiaa itsestämme annamme ja annammeko sitä vilpittömästi vai ajammeko auttamisella aina jotain takaa. Jos antaa ja auttaa pyytämättä tai miettimättä miten siitä itse hyötyisi niin silloin maailmankaikkeus vastaa siihen rakkaudesta käsin. Auttamisessakin on kaksi puolta. Itsekäs auttaminen, jolloin toisen auttamisen yhteydessä mielessä on vain oma hyöty siinä hetkessä tai tulevaisuudessa. Ja sitten on pyyteetön auttaminen, jota viikon tarot edustaa. Pyyteetön auttaminen on kaunista ja energiallaan vapaata. Pyyteettömässä anteliaisuudessa ja auttamisessa saamme pyytämättä samaa rakkauden energiaa takaisin. Toki on hyvä myös erottaa ne energiat, jotka vain haluavat hyötyä pyyteettömästä auttamisesta ja tästä energiasta voisikin pysytellä kauempana, sillä tämä energia loppujen lopuksi vain kuluttaa omia voimavaroja. Viikon tarotin tärkeä viisaus onkin, että opettelisimme enemmän tekemään asioita rakkaudesta käsin ja unohdettaisiin itsekkyys ja oman edun ajatteleminen.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin palvelunumerostani  0700-94002 (2,38€/min.)

Teen ajanvarauksella myös 30 minuutin tulkintoja (40€) sekä kirjallisia tulkintoja sähköpostiin (60€). Voit varata oman aikasi numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *