Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai – millaisissa energioissa sinä kuljet?

Heippa, ja ihanaa torstaita! Torstaista sanotaan, että se on toivoa täynnä, joten toivottavasti myös tämän viikon tarot-torstain viesti antaa toivoa jos energiat on matalalla sekä antaa lisäenergiaa löytää oma vahvuus ja voima 😊 Oma voima voi helposti hukuttautua ulkopuolisten energioihin, jolloin ajatukset lähtevät menemään katkeruuteen, epätoivoinen , väsymykseen tai suruun. Aina nämä tunteet ja ajatukset eivät ole sinun omia vaan etenkin herkemmille ulkopuolisten raskaat energiat ottavat helposti otteen. Omaan energiaan pääseminen ja sen tasapainottamisesta voit käydä lukemassa tästä postauksesta 😊

Haluan aina vaan kiittää teitä ihan mielettömästä palautteesta mitä saan joka kerta koskien tarot-torstaita ja viikon viikon tarotteja. Ne lämmittää ihan valtavasti sydäntä ja tuo joka kerta ihan erilaisen energialatauksen lähteä kirjoittamaan näitä teille. Joten KIITOS kun luet blogiani ❤️ Tällä viikolla tarot-torstain pakaksi valikoitui Ukon Pakka, tämä mystinen kalevalainen tarotpakka. Alta näet kuvan kolmesta kortista, valitse niistä intuitiivisesti sinua puhuttelevin kortti ja lue alta mitä kortti sinulle viestittää.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Karhu

Kulje omaa polkuasi välittämättä siitä mitä muut ovat siitä mieltä. Muista, että tämä on sinun elämä, jossa voit tehdä omia päätöksiä uraasi tai arkeesi liittyen, jotte pääset menestymään ja eheytymään. Omia kokemuksia ei kannata vähätellä, sillä niissä on viisautta milä.ohjaa sinua eteenpäin. Kokemuksistasi tiedät mihin suuntaan haluat mennä ja mihin taas et. Omia kokemuksia tai menneisyyttä ylipäänsä ei pitäisi hävetä vaan uskaltaa katsoa niistä ne puolet, jotka on sinua kasvattanut ja voimaannuttanut. Karhun energia antaa luottamusta elämään ja muistuttaa, että asiat järjestyvät omallq ajallaan ja painollaan. Seuraile tilanteita kärsivällisesti ja hae omaa viisautta ja tietoisuuttasi meditaation ja unien avulla. Pyydä ennen nukkumaan menoa tai meditaatiota, että sinua ohjataan siihen suuntaan mihin sinut on tarkoitettu vietäväksi ja anna sen tapahtua luonnollisesti.

2. Maailmanpuu

Sinulla on jalat syvällä maassa, mikä antaa omalle henkiselle tielle vastapainoa. Jaloistasi lähtee vahvaa energiasäteilyä maahan mikä pitää sinut pystyssä sekä yhdistää ylös henkimaailmaan. Olet kuin puunrunko, jonka juuret ovat tukevat , sinua pystyssä piitävät ja oksat taas on voimakasta energiakenttääsi mikä ohjaa sinua oikeaan suuntaan. Pidä tätä korkeavärähteistä energiakenttää yllä niin kauan kuin se siinä hetkessä on ja tavoittele suuria oivalluksia ja saavutuksia sinä aikana. Nämä hetket kun olet korkeavärähteisessä energiassa ovat mieleenpainuvia ja suunnannäyttämisen aikaa, joten nauti tästä tunteesta ja anna sen tulla takaisin aina kun se on tullakseen. Koska kortti on hyvin korkeavärähteinen niin tämä muistuttaa maadoittumisen tärkeydestä ja siitä, että juuret pysyvät koko ajan tukevasti maan sisällä.

3. Tulen synty

Tuli ja vesi yhdistyy tässä kortissa mikä tietää syvää sisäistä muutosta ja energioiden vapautumista luovuuden avulla. Tämä energia milä sinussa on uudistumassa tuo tähän loppusyksyyn valoa ja energiaa, joten käytä tämä hyödyksi ja lähde toteuttamaan ja kehittelemään uusia ideoita mitä ajatuksiisi syntyy. Kokeilemalla rohkeasti erilaisia tapoja tiedät mikä on sinun juttusi ja miten voisit lähteä toteuttamaan itseäsi entistä enemmän. Hae itsellesi inspiraation lähteitä, ole seikkailunhaluinen ja tunne luovuuden vapaus.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata myös ajan 30 minuutin (40€) tarot-tulkintaan tai pyytää kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Nähdäänhän myös instagramissani @mirva_emilia

Ja facebookissani Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *