Hae
Mirva Emilia

Kädentaidon messut ja viikon kuulumisia

En oo pitkään aikaan kirjoittanut ihan vain kuulumisia ja nyt tuli fiilis, että tänään voisin pitkästä kirjoittaa mitä kuluvaan viikkoon ja viikonloppuun on kuulunut 😊 Viikko alkoi hyvin rauhallisesti ja omaa olo kunnellen, sillä mua alkoi ihan yhtäkkiä huimaamaan viikko sitten ja siihen päälle mikäs muukaan sieltä pitkästä aikaa muistutti olemassaolostoon kuin paniikkikohtaus. Tämä kuluva viikko onkin mennyt toipumisessa. Kohtaus oli aika raju ja pitkin viikkoa on ollut huono ja väsynyt olo. Olinkin viikkoa paljon kotona ja taas kerran olen ollut valtavan kiitollinen siitä, että saan tehdä kotona töitä. Jos tekisin töitä muualla en varmasti olisi pystynyt menemään töihin koko viikolla. Kotona kun saan tehdä töitä pystyn töiden välissä lepäämään, nukkumaan vaikka päikkärit ja ottamaan hieronnalle ajan kuten tällä viikola tein ❤️ Hieroja tuli meille kotiin mikä on muuten ihan paras palvelu! Ei tarvitse itse lähteä mihinkään hieronnan jälkeen vaan saa olla kotona ja nauttia tukka pystyssä hieronnan jälkeisestä olosta. Viikko sujui siis hyvin kun otin vähän rauhallisemmin. Ja tätä kaipasinkin, koska tällä viikolla on tullut paljon uusia ideoita mitä voisin alkaa nyt toteuttamaan.

Perjantaina käytiin siskon kanssa Tamperella Kädentaidon messuilla ja se oli ihan mieletön! En ole ennen siellä käynyt ja tarjontahan oli messuilla ihan valtava. Näytteilleasettajia oli joka lähtöön ja oli upeaa nähdä mitä kaikkea suomalaiset kädentaitajat osaavat tehdä ja kehitellä. Messuilta tuli myös mulle uusia ideoita korviksien kylkeen ja näitä tulen varmasti esittelemään niin täällä blogin puolella kuin myös tietysti instassa 😊 Aion valmistaa näitä uusia luomuksia heti kun lisää tarvikkeita tulee postista. Eli hyvin ehtii näpräileen näitä joulumyyntiin ja tulevaan Festiva Magica -messuille Jyväskylään. Kannattaa siis seurailla instassa, mitä ja koska on lisää saatavilla Beautiful Design by Mirva tuotteita 😉

Vielä yhdet messut ennen joulua mulla on siis tiedossa mihin meen töihin. Jyväskylässä on Festiva Magica -messut minne menen tekemään tarot-tulkintoja, energiahoitoja sekä tietysti nappaan mukaan uusia luomuksia ja vanerikoruja. Energiavanerikoruihin on tullut lisänä myös kaulakoruja eli jos korvikset ei ole oma juttu niin saatavilla on myös kaulakoruja. Käsillä tekemisestä on tullut mulle ihana tapa tuoda omaa luovuutta esiin vaikka oon aina ajatellut etten näillä nakkisormilla saa mitään aikaseksi 😀 Mutta niin vaan näpräilyyn oon tykästynyt.

Tähän viikkoon on kuulunut siis paljon lepoa, töitä, ideoimista ja messuilua. Nyt vaan ideat toteen, että pääsen esittelemään niitä myös teille 😊 Ihanaa alkavaa uutta viikkoa!

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *