Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: häirintä – annatko pikku-ukoille vallan?

Viikon tarotkortiksi nousi Häirintä, joka pyytää tarkkailemaan kumpaa ääntä kuuntelet, egoa vai sydäntä. Omaa tilannetta on hyvä tutkailla ja tarkastella sekä huomata asiat, joille ei tässä hetkessä voi tehdä yhtään mitään ja hyväksyä se. Asia tai tilanne voi tulla myöhemmin vastaan jos sen on tarkoitettu niin, jolloin asiallekin on oikea aika. Joskus on vain odotettava, että asiat lutviutuvat paikoilleen omalla painollaan.

Kun häirinnän kortti nousee puhun aina pikku-ukoista, jotka välillä juttelevat meidän olkapäillä. Näillä pikku-ukoilla tarkoitan pelkoa ja epävarmuutta mitä meidän egomme ruokkii ja voi lähteä kunnollakin suurentelemaan asioita jos sen mukaan lähdemme. Pelot ja epävarmuudet rajoittavat elämistä, sillä jos annamme niille vallan pysähdymme paikoillemme pelkojen ja epävarmuuksien olitilaan. Emme uskalla poiketa raiteilta ja pysyttelemme tutussa ja turvallisessa vaikka jo pelkkä ajatuskin siitä ahdistaisi. Häirinnän kortti kertookin, että nämä huolet ovat turhia ja voimme luottaa oman sydämen ääneen. Kun kuuntelemme sydäntä voimme luottaa elämän kulkuun.

Maltti on valttia

Kärsivällisyys ja maltti on hyve. Asioiden ei ole aina tarkoitus mennä suunnitelmien mukaan sillä meitä saatetaan valmistella vielä tulevaan. Jotta voimme olla viisaita vastaanottamaan uusia tuulia ja haasteita niin meidän täytyy kasvaa kärsivällisyyden myötä. Kärsivällisyys ei välttämättä ole kaikkien meidän vahvuus (ainakaan minun), mutta sitä olen oppinut viimeisen muutaman vuoden aikana ja sitä voi jokainen oppia. Suurin asia mikä on opettanut olemaan kärsivällinen on ollut ja tulee olemaan luottamus ja asioiden hyväksyminen. Luotan täysin siihen, että asiat tapahtuvat oikealla tavalla vaikka kuinka ne ajatukset pyörisivät epävarmuudessa ja huolessa. Näinä aikoina kun pystyisimmekin tuottamaan itsellemme onnellisuutta eri lähteistä niin voimavaramme kehittyisivät vaikeinakin hetkinä.

Vaikka maltti on valttia ja se kuuluu omaan kasvuun niin opetellaan näkemään se milloin olemme valmiita liikkumaan ettemme jämähdä paikoillemme. Viikon tarot varoittaakin omasta päättämättömyydestä, mikä äkkiä voi johtaa jähmettyneeseen olotilaan. Tässä olotilassa tuntuu kuin olisi ympyrän keskellä eikä ulospääsyä ole. Sitä juoksee ja juoksee reunoja pitkin eikä ovea löydy mistään. Jotta tämä ulospääsy löytyy on tehtävä päätöksiä ja ratkaisuja omaksi parhaaksi. On oltava päättäväinen, rohkea, avarakatseinen ja sitoutunut päätökseen minkä tekee. Laajennetaan katsomuksiamme ja ollaan rohkeita tekemään ratkaisuja, jotka vievät meidät ympyrän sisältä uusiin alkuihin.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Teen myös ajanvarauksella 30 minuutin tulkintoja (40€) sekä kirjallisia tulkintoja sähköpostiin (60€). Voit varata oman aikasi numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Yksi kommentti

  1. Heili kirjoitti:

    Uskomatonta… Nostin eilen tälle tulevalle viikolle kortteja (useita kylläkin) ja juuri tämän saman pakan Miekkojen 8 eli häirintä nousi itsellänikin. Sama teema toistui myös ainakin eräässä horoskoopissa! Taitaa olla vahvasti tämä teema esillä kollektiivisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *