Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai – ajatuksia itsensä eheyttämisestä

Mää oon täällä pohtinut, että kuinka paljon me tarvitsemme itsemme eheyttämiseen parisuhdetta. Jos lapsena on kokenut hylkäämistä, vanhemman menettämistä tai ei ole saanut sitä rakkautta mitä pieni lapsi vanhemmiltaan/vanhemmaltaan tarvitsee, niin täyttyykö tämän ns. rikkonainen puoli kun kehittää itseään ainoastaan ulkopuolelta? Toisaalta sitä tarvitsemaa rakkautta voi löytyä ulkopuolelta mitä ei lapsena esimerkiksi saanut kokea, mutta saako se kuitenkaan itseään kokonaiseksi, jos rakkaus ja hyväksyminen itseään kohtaan sellaisenaan ei ole löytynyt? Minä sanoisin että ei, koska kaikista voimakkain rakkaus mitä voimme itsellemme antaa on omassa sydämessämme ja se edesauttaa voimakkaasti eheyttämään meidät kokonaisiksi haavojen ja traumaattisten kokemusten jälkeen.

Tottakai ulkopuolinen ymmärrys, kuuntelevat korvat ja rakkaus auttavat selviämään näistä kokemuksista, mutta onko se ainoa vastaus itsensä eheyttämiseen, tilanteen ymmärtämiseen ja korjaamiseen? Mitä mieltä sinä olet? Onko ulkopuolinen rakkaus se mikä todella eheyttää meidät kokonaisiksi vai onko se puhdas rakkaus sitä, mistä voimme nauttia ilman, että kokisimme hyötyvämme siitä? Myönnän sen, että parisuhde auttaa jaksamaan vaikeissa tilanteissa ja tunnen toisen tuen koko ajan, mutta kumppanini ei kuitenkaan ole eikä tule olemaan se, kuka nostaisi minua ylöspäin vaan se olen minä itse omien hyvien kokemusteni ja onnistumisten avulla. Tukena kumppani on hyvä, mutta hän ei ole vastaus siihen, että hyväksyisimme itsemme sellaisena kuin olemme. Itse olemme kuitenkin loppupeleissä vastuussa siitä, mitä ja miten koemme tässä hetkessä asiat ja itsemme.

Tästä päästäänkin puhtaasta rakkaudesta lajiin mikä auttaa ymmärtämään vähän syvemmin omia ajatuksia ja antamaan ehkä uusia näkökulmia omille mietteille. Tarot-torstain viestin aika siis, ja tähän alle olen laittanut taas kuvan kolmesta Tarotista. Valitse siitä intuitiivisesti sinua puhuttelevin ja lue kuvan alta mitä valitsemasi kortti sinulle viestittää.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Maljojen vitonen

Pelko pettymyksestä tai surusta on luonnollista reagointia silloin, kun pelkää asioiden muuttuvan tai ei saa jotain, mitä kovasti haluaisi. Muista kuitenkin, että asiat eivät välttämättä ole todellisuudessa niin kuin ne ajatuksissasi kuulostavat. Anna asioiden lipua omassa ajassa eteenpäin ja hyväksy ne tässä hetkessä sellaisenaan kuin ne ovat. On tärkeää tässä pelon tunteessa saada selville itselleen mikä on ihan oikeasti totta. Tämä on henkiselle kasvulle erittäin hyvä oppi ihan meille jokaiselle, sillä tämän tunteen käsittelyn jälkeen tunnet itseäsi taas paremmin, näet laajakatseisemmin omat mahdollisuutesi ja osaat virrata oikeaan suuntaan uusien ajatuksien ja mahdollisuuksien kanssa.

2. Torni

Haastava kortti, mutta samalla niin eheyttävä ja uudistava. Vanhat rakenteet saavat sortua ja kaatua nyt toden teolla. Tartu uusiin tilaisuuksiin kiinni ja anna vanhojen sinua pidättelevien asioiden jäädä taakse. Jätä ne täysin taaksesi, sillä jos niihin ripustautuu liiaksi kiinni kasvua ja uudistamista ei pääse syntymään. Käytä ajatuksiasi ja energiaasi siihen, että selvität itsellesi tärkeimmät asiat ja kohdat elämässäsi. Mitä ne ovat ja miten niihin päästään. Tornin energia on rohkeaa muuttumista ja elämän uudistamista sellaiseksi, että voit olla sopusoinnussa ja tasapainossa itsesi kanssa.

3. Sauvojen ysi

Energiasi virtaa puhtaasti, intuitiosi on todella voimakasta ja tietoisuus itsestäsi on vahvaa. Koska vahvuus todella loistaa sinusta läpi älä pidättele sitä sillä se on nyt se voima, mikä pitää ajatuksesi kasassa ja näyttää oikean suunnan. Koska energia on voimakasta niin on hyvä huomioida mihin sen energian laittaa. Kaikkea ei tarvitse tehdä yhtäaikaa eikä myöskään sellaista mikä on vastoin omaa tahtoa. Opettele käyttämään tätä voimakasta energiaa tietoisesti ja oikeisiin asioihin.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Minulta voi myös varata ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) tai pyytää kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *