Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Rakastavaiset – ihmissuhteiden tärkeys

Viikon tarotkortiksi nousi Rakastavaiset, mikä on ihmissuhteiden ja rakkauden kortti. Kortti kuvaa sitä, että ihmissuhteet tarvitsevat molemmin puolista täyttymystä – ihmissuhdetta kun ei voi rakentaa yksin. Ihmissuhde on ihanan rentoa ja täyttä kun sen sisin vaalii uteliaisuutta, rohkeutta heittäytyä yhdessä, osaamista nähdä toisessa toisen potentilaalisuus ja nostaa tätä potentiaalisuutta toisesta esiin.

Ihmissuhteet ovat tärkeä osa elämäämme ja suhteet voivat muuttua elämän aikana ja jotkut voivat jollain tapaa jäädä kauemmaksi kun elämäntilanteet muuttuu. Tämän välisen energian ei kuitenkaan tarvitse loppua vaan toiseen voi pitää halutessaan myös energeettisesti yhteyttä. Kunhan tämä yhteys tulee puhtaasta rakkaudesta käsin. Jos yhteys tulee vihan tai katkeruuden kautta niin sillä saattaa tehdä vain itselleen hallaa. Rakkaus on ihana asia ja sen avulla voimme jakaa niin itsellemme kuin toiselle hyvää oloa ja hyvää elämää. Ihmissuhteiden kautta ja niiden avulla voimme kasvaa henkisestä sekä kasvattaa omaa tietoisuutta ja laajakatseisuutta. Sillä ei ole väliä onko se energeettista vai konkreettista, molemmista voimme voimaantua ja kehittyä ihmisenä. Rakastavaisten kortti pyytääkin, että antaisimme itsellemme mahdollisuuden rakastaa ja olla rakastettuja. Kaikkea tässä maailmankaikkeudessa voi rakastaa. Ihmisiä tai kauniita tavaroita. Kun opimme rakastamaan itseämme ja sitä mitä ympärillämme on opimme rakastamaan myös toisia ihmisiä. Rakkautta on maailmankaikkeus täynnä, joten sen käyttöä ei tarvitse pihistellä.

Ihmissuhteiden tärkeys arjessa – anna valosi ja rakkautesi loistaa!

Sitä sanotaan, että sitä saat takaisin mitä toiselle annat. Ja se on täysin totta. Joskus sitä ei vain osaa ymmärtää miksi takaisin päin tulee aivan erilaista energiaa mitä toiselle antaa. Vaikka itse antaisi rakkautta ja ystävällisyyttä niin takaisin voi tulla ärtyneisyyttä tai vihaa. Silloin toinen osapuoli ei ole valmis vielä vastaanottamaan sitä puhdasta rakkautta mitä olemme antamassa. Ja tämäkin on täysin hyväksyttävää. Jokainen meistä olemme erilaisessa elämäntilanteessa ja käymme erilaisia asioita läpi. Se mitä voimme tehdä auttaaksemme toista, kuka ei pysty vielä ottaa vastaan sanojen kautta puhdasta rakkautta niin voimme lähettää sitä hänelle energeettisesti ja pyyteettömästi. Se voi auttaa hänen matkallaan. Tässä on kuitenkin hyvä muistaa aina sanoa ennenkuin lähettää energeettisesti rakkautta, että lähetän tätä rakkauden energiaa hänelle vain, jos hän on valmis sitä vastaanottamaan. Toinen osapuoli voi tämän lähetyksen sitten joko vastaanottaa tuntemuksiensa kautta tai olla vastaanottamatta. Pääasia on kuitenkin, että pyytää luvan henkimaailmalta rakkauden energian lähetykseen ja, että tämä lähetys on puhdasta ja pyyteetöntä rakkautta. Silloin viesti ei tee minkäänlaisia tuhoja matkan aikana vaan on henkisenä apuna ja tukena toiselle.

Rakkaus on todella voimaannuttavaa ja eheyttävää kun sitä osaa käyttää oikein ja itsellä on puhtaat aikomukset rakkauden suhteen. Jos rakkauden kautta yritetään saada materiaa tai muuta toisarvoista niin silloin olemme väärällä tiellä. Rakkaus ei tarvitse materiaa vaan syvää tunnetta oman itsensä ja toisen kanssa.

Ihanaa uutta viikkoa ja Itsenäisyyspäivää!

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata ajan myös 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) tai pyytää kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *