Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Maljojen Prinssi – elän vapaana sellaisena kuin olen

Viikon tarotkortiksi nousi Maljojen Prinssi, joka edustaa oman sisäisen äänen kuuntelemista sekä tietoisuutta omista tarpeista. Kun kuuntelemme kehomme tarpeita muuttaa se myös meidän ajatuksia ja mieltä siitä, mitkä ovat juuri meille ne oikeat asiat. Maljojen Prinssi on lähtenyt matkaan tietoisena, mutta jokin vanha ajatusmaailma saattaa kuitenkin edelleen vetää häntä vanhoihin tapoihin.

Prinssin pään päällä istuva lintu kuvaa sitä, että jokin yrittää vetää ajatuksia vanhoihin malleihin ja tapoihin vaikka tiedostamme sen, ettei ne enään ole osa minua. Vanhoista tavoista ja ajatusmaailmoista irrottautuminen johdattaa meitä ihan uusille urille. Uudet asiat ja kokemukset toki aina jännittävät ja siinä kohtaa vanhat toimintamallit saattavat tuntua hyvältä ratkaisulta kun astumme erilaiseen maailmaan tai omalta mukavuusalueeltamme pois. Mutta onko niihin vanhoihin tottumuksiin oikeasti tarvetta palata? Jos niihin palaisi niin olisiko vaarana jäädä polkemaan paikoilleen? Näitä asioita kannattaa itsensä kanssa miettiä ennen kuin perääntyy, sillä elämälle tulisi uskaltaa antautua ja tehdä joskus suuriakin ratkaisuja jotta voi elää onnellisempana ja tyytyväisenpänä.

Maljojen prinssi ja oman kehon arvostaminen

Aistit ja tuntemukset omaa kehoa ja ympäristöämme kohtaan vahvistuvat kun alamme enemmän tiedostamaan sen keitä me olemme. Aistimme herkästi toisten energioita ja tulemme herkemmiksi myrkyille. Kun ihminen alkaa näkemään oman kehon ja mielen tärkeimpänä alamme kasvamaan henkisellä tiellä. Haluamme kerätä tietoa siitä, miten voimme voida paremmin niin henkisesti kuin fyysisestikin ja alamme tämän mukaan rakentamaan elämäämme ja ympäristöämme tarkemmin. Mikään ei ole tärkeämpää kuin oma keho ja mieli, sillä ilman tätä ruumista jota kannattelemme ja ilman puhdasta ja avointa mieltämme, vilpittömyyttä, myötätuntoa ja anteliaisuutta emme pysty olemaan läheisempiemme tukena silloin kun he sitä tarvitsevat ja osaamme myös tarvittaessa asettaa rajat mahdolliselle hyväksikäytölle. Tarpeen tullessa rajojen asettaminen on todella tärkeää oman hyvinvoinnin eteen jos esimerkiksi huomaa, että omaa kiltteyttä ja avuliaisuutta aletaan  käyttämään hyväksi. Kuten usein sanon, apuna ja tukena saa ja pitää olla mutta sitä pitää osata toisen arvostaa.

Sinä olet tärkein ihminen elämässäsi. Ja kun tulee tunne siitä, että jonkin asian elämässä tulisi muuttua niin tee siitä muutoksesta mahdollinen. Älä jätä itseäsi enään toissijaiseksi.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata myös ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) tai pyytää kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *