Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Runsaus – mitä runsaus sinulle tarkoittaa?

Viikon tarotkortiksi nousi Runsaus, joka merkitsee elämäniloa ja -energiaa. Tämä kortti voisikin olla myös koko vuoden 2023 kortti, sillä tätä energiaa mitä kortti ilmentää on puhdasta iloa ja elämästä nauttimista tässä hetkessä. Työlle ja aherrukselle voi vihdoin antaa tunnustusta ja nauttia sen tuomista hedelmistä.

Runsauden kortti laittaakin meitä pohtimaan, että millä tavalla voisimme hyödyntää kaikkea sitä runsautta mitä omassa henkilökohtaisessa elämässä on. On hyvä muistaa, että runsaus on myös paljon kaikkea muuta kuin rahaa. Emme voi esimerkiksi rahalla ostaa aikaa, terveyttä, läsnäoloa ja rauhaa. Runsauden tarkoitus ei missään nimessä ole rahalla pröystäily vaan luoda omilla runsauden lähteillä lisää arvoa omaan elämään. Se, että löytää omaan sisimpään rauhaa ja levollisuutta on runsautta parhaimmillaan.

Runsaus – anna elämäsi puhjeta kukkaan

Jos jokin asia ei miellytä enään itseään niin sitä on hyvä tarkastella ja miettiä, että mitä sen tilalle voisi tulla tai tarvitseeko sen tilalle yhtään mitään. Olisiko vapauttavampaa olla täysin ilman ja nauttia hetki sen irtaantumisen jälkeen ns. tyhjyydestä. Joskus tyhjyys voi olla runsaampaa kuin esimerkiksi valtava määrä tavaraa mitä on ostettu rahalla. Aina emme tarvitse jonkin asian tilalle jotain uutta vaan on hyvä antaa elämän tuoda omassa muodossaan ja rauhassaan ne asiat mitkä on itselle tarkoitettu. Tyhjyyden tunnetta ei tarvitsisi kokea negatiivisena vaan se voi olla jotain todella kasvattavaa ja eheyttävää. Hetkellinen tyhjyyden tila ja tunne voi olla kokemukseltaan todella runsasta ja viedä omaa kasvua ja kehittymistä hurjasti eteenpäin. Maailma tarjoaa koko ajan jotain ja siksi onkin hyvä pysyä omassa tilassa ja tietoisuudessa siitä, mitä tarvitsee ja mikä on itselle hyväksi.

Elämä voi puhjeta todelliseen kukkaan koska vain, kun antaa sille runsaudelle arvoa mitä tässä hetkessä on ja nauttii niistä asioista mitä kokee. Parhaimmat kokemukset ja runsauden lähteet löytyvät kuitenkin aina omasta sydämestä ❤️ Tämän myötä toivotan vielä kerran runsaudellista uutta vuotta juuri Sinulle!

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata myös ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *