Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai

Tarot-torstai jyllää taas alkavassa täydenkuun ajassa. Tulevana sunnuntaina täysikuu on taas kirkkaimmillaan klo. 20.28. Sunnuntaina ja maanantain välisenä yönä voikin olla luvassa melkoisia unia, tai unettomuutta 😅 Mulle täydenkuun aika vaikuttaa aina tosi vahvasti unien kautta. Näen kaikenlaisia unia ja ne voivat olla tosi tunteellisiakin. Usein olen herännyt siihen kuinka itken samalla tavalla kuin unessa tai tunnen jotain fyysistä kosketusta. Uuden kuun aikaan näin mummusta unta. Hän tuli moikkaamaan unessa ja muistan kuinka rutistin ja halasin häntä lujaa. Samalla itkin myös suuresta onnesta, että sain halata häntä ❤️ Tämän itkun tunsin unen läpi todella voimakkaasti. Täydenkuun(kaan) aika ei ole koskaan ollut mulla unettomuutta, päinvastoin. Nukun kuin tukki ja aamulla taas ihmettelen unen laatuja 😅 Tulevan viikonlopun aikana onkin hyvä valmistautua täydenkuun aikaan siivoamalla ja puhdistamalla suitsukkeella koti.

Katsotaanpa sitten mitä tarot-torstain viesti laittaa tulemaan tähän hetkeen. Valitsin pakaksi Ukon Pakan. Valitse intuitiollasi alta olevasta kuvasta sinua puhuttelevin kortti. Voit lukea viestin heti kuvan alta 😊

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Hetteenhaltia

Jos tuntuu, että suunnitelmat ja tapahtumat menevät toinen toistaan pilalle niin mieti tarkkaan seuraavaa siirtoa. Miltä suunnitelma ja tuleva meno näyttää ja tuntuu sydämestä? Jos tuntuu siltä, että toistaisit vain samaa kaavaa ryhtyessäsi suunnittelemaasi asiaan niin mieti uudestaan. Onko se reitti enään sinua varten. Joskus tutumpi ja turvallisempi reitti voi olla se parempi vaihtoehto kuin mennä suoraan hain kitaan, uudestaan ja uudestaan. Ottamalla vastuun omista valinnoista ja reitistä elämässä alkaa tapahtumaan hyviä ja parempia asioita. Ainoastaan me itse voimme pysäyttää vanhat toimintamallimme ja ottaa niistä opiksemme. Ei ole mitään järkeä mennä kerta toisensa jälkeen hain kitaan hakkaamaan omaa päätään.

2. Kilpakosinta

Älä lähde kilpailemaan toisten kanssa vaan luota siihen, mihin sisimpäsi on sinua viemässä. Jos tarjolla on monta vaihtoehtoa, toinen toistaan parempia niin älä lähde materiaalin tai muiden mielipiteiden perässä tekemään valintoja vaan sen, mikä tuntuu sinussa hyvältä. Raha ja materia voi hetkeksi tuoda täyttymyksen tunnetta, mutta loppujen lopuksi se ei kestä kauaa. Täyttymystä ja onni tulee siellä missä sinun on hyvä olla ja kenen kanssa. Älä laiminlyö omaa onneasi materian tai muiden mielipiteiden tähden vaan nauti asioista, jotka laittavat sydämesi pakahtumaan onnesta.

3. Elättikäärmeet

Käärmeiden energia tietää oman hyvinvoinnin lisääntymisestä kaikissa olomuodoissa. Mieti, millä tavalla voisit kohottaa omaa hyvinvointiasi. Niin henkistä kuin fyysistäkin. Onko jokin liikuntamuoto mitä voisit lisätä tai mitä haluaisit ihan mielenkiinnosta kokeilla? Lähde kokeilemaan! Tammikuun univaihe on vihdoin ohi ja nyt tartutaan taas tuumasta toimeen. Meditoi, lenkkeile, nauti metsän energiasta tai käy jumpassa. Ihan mitä vain mikä saa sinun energiatasosi nousemaan. Käärmeet ovat myös onnellisuuden symboli kodissa. Tee kodistasi paikka, joka tuntuu sinun paikaltasi. On tämän hetkinen kotisi sitten loppuelämäsi koti tai hetkellinen pysähdys reitilläsi niin tee siitä paikka jossa sinun on hyvä olla.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata ajan 30 minuutin tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *