Hae
Mirva Emilia

Vinkit, mitkä energiakivet sopivat juuri Sinulle

Energiakivet on ollut apuna jo vuosisatoja henkisen hyvinvoinnin ylläpitämisessä ja kiviä onkin käyetty ja käytetään edelleen erilaisissa hoidoissa. Kivien uskotaankin kantavan vuosisatojen energiaa ja kivien mineraali vaikuttaakin meidän mieleen ja kehoon todella voimakkaasti. Jokaisella kivellä on oma ominaisuutensa ja niiden energiavärähtely auttavat meitä rentoutumisessa, keskittymisessä sekä maadoittumisessa. Koska kivien energia on todella voimakasta kivillä voikin olla parantava, suojeleva ja onnellisuutta tuova vaikutus. Itse uskon täysin kivien energiaan ja otankin usein sen kiven mikä siinä hetkessä puhuttelee meditaatioon mukaan. Olen myös ripotellut erilaisia energiakiviä ympäri kotiamme, kuten esimerkiksi fengshuin mukaan Sitriinin runsauden ja rahan nurkkaukseen ja Ruusukvartsin olen laittanut rakkauden nurkkaan. Kivet vahvistavat ja tasapainottavat fengshuin energiaa ja olen kyllä huomannut sen, että kun kotona energiakivet on oikeilla paikoilla niin ilmakin on kevyempää. Kivet toimivat siis hyvänä sisustuselementtinäkin 😊

Erilaiset energiakivet ja niiden vaikutus itseemme

Erilaisilla kivillä on oma parantava voimansa ja haluankin tuoda tässä esiin tuttujen kivien energiaa ja miten se voisi auttaa Sinua 😊 Ruusukvartsi, Ametisti, Vuorikristalli ja Sitriini ovat varmasti käytetyimmät ja tutuimmat kivet, joten otetaan ne ensin käsittelyyn. Ruusukvartsi on kauniin vaaleanpunainen, jota kaivetaan niin täällä Suomessa kuin myös ulkomailla. Ruusukvartsi on lempeyden ja rakkauden kivi, mikä sopii juurikin kotona rakkauden nurkkaan lisäämään parisuhteeseen intohimoa, rakkautta sekä luottamusta. Jos taas olet sinkkuna ja toivoisit elämääsi kumppania niin rakkauden nurkassa Ruusukvartsi voi buustata toiveen toteutumista ja auttaa kohtaamaan toivomasi kumppanin. Ruusukvartsin uskotaan parantavan sydänsuruja sekä opettaa anteeksi antoa niin itselleen kuin toiselle. Ruusukvartsin energia on todella lempeää ja se auttaakin irtaantumaan katkeruudesta ja vihasta.

Ametisti on violetin sävyinen, jota kaivetaan myös niin täällä Suomessa kuin myös ulkomailla. Ametisti yleensä puhuttelee eniten silloin kun jonkinlainen henkisen kasvun paikka on aukeamassa. Ametisti on hyvin suojeleva kivi ja se onkin hyvä apu negatiivisen energian karkottamiseen. Tästä syystä Ametistista voikin saada tahdonvoimaa omia mielihaluja vastaan.

Vuorikristalli on kirkas ja läpinäkyvä. Vuorikristalli avaa ja hoitaa kaikkia chakrojamme sekä avaa kruunuchakraa eli luo yhteyttä maailmankaikkeuteen. Vuorikristalli luo ympärillemme valoa ja kirkkautta, auttaa näkemään asiat positiivisemmalta kannalta negatiivisuuden sijaan ja vahvistaa sydämen viisautta eli lisää uskoa ja luottamusta omaan intuitioon. Vuorikristalli vahvistaa ja buustaa muiden kivien energiaa ja sitä voikin käyttää yhdessä muiden kivien kanssa.

Sitriini on kaunis keltaisen-oranssin sävyinen, joka auttaa päästämään irti vanhoista asioista ja tunteista johdaten sitä kautta runsaudellisempaan elämään. Sitriini on kuin aurinko, sillä se tuo energiallaan iloa ja voimakasta hyväntuulisuutta antaen toivoa huonoinakin päivinä. Sitriini oikein houkuttaa luokseen menestystä, vaurautta, iloa ja runsautta ja siksi se onkin juuri oikea kivi sijoittaa kotona runsauden nurkkaan. Kiven uskotaankin tuovan helpotusta omaan raha-ajatteluun ja sitä kautta helpotusta myös mahdolliseen rahan tuomaan ahdistuneisuuteen. Kivi auttaa ymmärtämään sen, että rahan ei pitäisi hallita mieltämme vaan meidän tulisi hallita rahaenergia.

Energiakiviä on montaa erilaista ja kirjoitankin mielelläni lisää teidän toive kivistänne 😊 Kaikki nämä ylläolevat + monet muut kivet löytyvät myös verkkokaupastani mikäli kivet jäi puhuttelemaan ❤️ Tästä klikkaamalla pääset suoraan verkkokauppaani.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

 

2 kommenttia

  1. Pirkko kirjoitti:

    Hienoa tietoa kivistä. Uskon kyllä niiden energiaan. Minulla on kodissani ametistia, sitriiniä ja kristallia. Mutta nyt on pihasuunnittelu menossa, ja haluan energiaa tuovia kiviä myös pihalle. Eikö kotimainen graniitti kukkaistutuksen sivussa olisi upea? Myös erilaiset reunuskivet ovat hyvin kauniita.
    https://www.toikankivi.fi/kivityot

    • Mirva Emilia kirjoitti:

      Varmasti olisi upea 🤩 Kivet on ihania, oon kans ripotellut niitä pitkin kotia 🥰

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *