Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Miekkojen Ässä – teen päätökset itseni hyväksi

Viikon tarotkortiksi nousi Miekkojen Ässä, joka pyytää selventämään itsellesi omat ajatukset ja tekemään päätökset itseäsi varten. Tämä kortti onkin hyvä vahvistus asialle, mikä on roikkunut pitkän aikaa samanlaisena eikä meinaa millään muuttua tai tulla päätökseen. Silloin on aika ottaa ohjat omiin käsiin ja tehdä päätökset itse.

Miekkojen ässä pyytää luottamaan tulevaisuuteen ja siihen, että minkä päätöksen ikinä teetkin niin teet sen itseäsi varten kuunnellen hyvinvointiasi. Nyt on aika laittaa asioiden roikkumiselle piste ja vauhdittaa asioita. Menee se sitten syteen tai saveen niin universumi on aina puolellasi ja näyttää miksi tämä päätös loppujenlopuksi kuului mennä niin. Pääasia on se, että teemme päätökset itseämme kuunnellen ja omassa tilassa sekä rauhallisuudessa. Varsinkin isommissa päätöksissä äkkipikaisuus voi viedä väärälle tielle ja sitten vasta kompastuksia eteen tuleekin. Kun mieli on rauhallinen niin selkeät vastaukset ja päätökset tulevat esiin.

Tänään kevätpäiväntasauksena voi miettiä jo tulevaa kevättä ja kesää. Mitä niiltä toivoo ja mitä asioita voisi alkaa laittamaan toteen. Nyt ei pidä jäädä tuleen makaamaan vaan lähteä viemään omia asioita eteenpäin niin, etteivät ne enää roiku painolasteina mukana. Päätökset ja loppuunsaattamiset vapauttavat omia energioita ja antavat tilaa uudelle. Siksi olisi tärkeää aina saattaa loppuun asiat mitkä ei tuota tulosta. Eikö olisikin ihanaa aloittaa kevät ja kesä uusilla energioilla ja vapaana ottamaan vastaan uusia kujeita?

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) tai 15 minuutin tarot-tulkintaan (25€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *