Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstain energiaa nostattaa Suomessa kaivetut energiakivet

Tällä kertaa tarot-torstain kortteja voimaannuttaa täällä Suomessa kaivetut ernergiakivet. Multa pyydettiin, että laittaisin taas kivet helpottamaan oman kortin valintaa ja tämä oli mulle itsellekin hyvä muistutus, koska en ollut pitkään aikaan huomannut niitä laittaa 😊 Kiitos siis tästä muistuttelijoille ❤️ Kivet, mitä laitan korttien kaveriksi on vaalea Kvartsi, Unakiitti sekä Ruusukvartsi. Ja kaikki nämä on tosiaan kerätty ja hiottu eettisesti sekä vastuullisesti täällä Suomessa ja löytyy minun verkkokaupasta, Kristallinkirkas. Kerron tähän alkuun vähän kivien voimasta ja energiasta, sillä jo sekin auttaa helpottamaan omaa korttia kun tiedät kiven merkityksen.

Vaalea Kvartsi on voimakas kivi ja se kohottaa omaa energiaa korkeimmalle mahdolliselle tasolle sekä puhdistaa negatiivista energiaa kehosta ja mielestä. Tämän kiven sanotaan auttavan myös päänsärkyihin ja migreeniin. Unakiitti taas on hyvin maadoittava kivi, joka voimistaa yhteyttä Äiti maahan sekä auttaa pitämään jalat maassa. Jos omat ajatukset meinaavat lähteä liikaa pilviin niin silloin kannattaa ottaa Unakiitti kämmeneen ja ammentaa siitä maadoittavaa sekä mieltä tasapainottavaa energiaa. Kaunis vaaleanpunainen Ruusukvartsi taas on rakkauden kivi. Hyvin yleinen kivi ja on ihanaa, että tätä kiveä saa myös täältä Suomesta kaivettuna. Ruusukvartsin energia auttaa oman itsensä hyväksymisessä sekä voimaannuttaa sydämen rakkautta. Jos on hankaluuksia omien tunteiden ilmaisussa niin Ruusukvartsi antaa siihen helpotusta ja rohkeutta avaamaan sydäntä.

Hyvin voimakkaat kivet on siis mukana tässä tarot-torstaissa. Alta näet kolme tarotkorttia joiden päälle olen asettanut nämä kivet. Valitse intuitiotasi käyttäen sinua puhuttelevin kortti ja lue alta mitä se sinulle viestittää.

Vasen kortti on numero 1 (Unakiitti)

Keskellä oleva kortti on numero 2 (vaalea Kvartsi)

Oikealla oleva kortti on numero 3 (Ruusukvartsi)

1. Maailmankaikkeus

Maailmankaikkeus on oman henkisen kasvun ja kehityksen kortti. Tämä kortti pyytää kehittämään ja toteuttamaan itseämme sekä panostamaan siihen, että voimme olla parhaita mahdollisia versioita itsessämme. Uskalla inntostua rohkeasti ja löydä sitä kautta oma luonnollinen minuutesi. Maailmankaikkeus pyytää asettamaan itselleen tavoitteita omassa henkisessä kasvussa ja olemaan valmis toimimaan sen mukaan, että ne toteutuvat. Vanhat ajatusmallit saisivat nyt kyytiä, jotta uudistuminen ja eheytyminen pääsee tapahtumaan luonnostaan. Älä pakota itseäsi enään ajattelemaan sillä tavalla niinkuin ennen vaan anna itsellesi lupa kasvaa ja kehittyä.

2. Voima

Luota itseesi! Älä anna pelkojen hidastaa sinua ja latistaa itsetuntoasi vaan löydä taas oma voimasi. Olet vahva, mutta samalla herkkä. Muista, että herkkyys on myös voimavara. Älä piilottele sitä vaan elä myös sen kautta, sillä herkkyys tuo esiin sisäistä kauneuttasi, luovuuttaasi ja intohimoasi elämää kohtaan. Herkkyyttä usein piilotellaan ja sen ajatellaan olevan heikkous. Päinvastoin! Se on voima joka kytee sisälläsi, anna sen tulla ulos! Omalla lempeydellä, myötätunnolla ja suvaitsevaisuudella luot lempeää energiaa myös ympärillesi. Tämä lempeä energia voi vetää myös puoleesi uusia ulkopuolisia energioita.

3. Tähti

Kortti muistuttaa itsensä kunnioittamisesta ja itseensä luottamisesta. Älä aliarvioi intuitiotasi ja vaistojasi vaan seuraa niiden perässä. Johdatukseen luottaminen lisää tasapainoa ja auttaa myös muita seuraamaan heidän sisäistä viisauttaan. Voit siis toimia suunnannäyttäjänä sillä, kun elät omien arvojesi mukaan ja kuuntelet sydäntäsi. Muut haluavat ottaa oppia ja alkavat siten kuuntelemaan rohkeammin myös itseänsä. Meditaation avulla voit saavuttaa tämän kortin energian sekä löytämään itsestäsi luovuuden ja itseluottamuksen moninkertaisesti.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Vaihtoehtoisesti voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) tai 15 minuutin tarot-tulkintaan (25€) numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *