Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai – tätä sinulle viestitään tähän hetkeen

Energiat kulkee ja niiden perässä on välillä vaikea pysyä. Välillä ne ottavat niin vahvasti otteen, ettei tiedä mitä pitäisi tuntea ja ajatella. Onneksi näihin tilanteisiin on apua ja helpotusta, sillä tämänkin kertainen tarot-torstai voi viestittää sinulle vastauksen ja vahvistaa intuitiotasi juuri siihen kysymykseen mitä olet pohtinut. Päätöksiä tehdessä yritetään luottaa siihen sydämeen, egon kanssa ei kannata lähteä kiistelemään eikä myöskään sen vallassa tehdä päätöksiä. Sydän ohjaa meitä oikeaan suuntaan, joskus siihen vain tarvitaan vahvistusta 😊

Alta näet jälleen kuvan kolmesta tarotkortista, joiden päälle olen laittanut kauniin ikkunakiven avaamaan lisää intuitiotasi (ikkunakiviä ja muita ihania kiviä on saatavilla verkkokaupastani). Ota pieni hetki itsellesi ja valitse kortti mikä vetää sinua intuitiivisesti puoleensa. Pääset lukemaan valitsemasi kortin viestin kuvan alta.

Vasen kortti on numero 1 (vuorikristalli ikkunakivi)

Keskellä oleva kortti on numero 2 (ametisti ikkunakivi)

Oikealla oleva kortti on numero 3 (Ruusukvartsi ikkunakivi)

1. Miekkojen kasi

Nyt on aika uudistumiselle ja uusien ideoiden hankkimiselle. Sulje silmäsi hetkeksi vanhoille ideoille ja kokoa uusi suunnitelma niiden tietojen pohjalta mitä sinulla on. Jäsentele asiat uudelle tasolle ja pyri ideoimaan tavalla, jota et ole ennen käyttänyt. Näin pääset siteistä irti ja hommat pääsevät jatkumaan entistä vilkkaammin. Tukalassa tilanteessa on pääasia, että pidetään pää kylmänä, ei lähde panikoimaan ja pyrkii pitämään itsensä mahdollisimman rauhallisena. Silloin ajatukset pysyvät järjestyksessä ja mikä tärkein, luottamus pysyy elämää kohtaan ja siihen, että elämä kantaa kyllä kun siihen uskoo.

2. Sauvojen ysi

Olet saavuttanut jo jonkun polun pään, mutta vielä edessäsi voi olla jokin mikä ei päästä sinua eteenpäin. Se voi olla tunne tai joku läpikäymättä asia toisen ihmisen kanssa. Anna kuitenkin itsellesi hetki aikaa levähtää, sulattele sitä mitä olet käynyt nyt läpi ja kerää voimia saattaa viimeinen asia päätökseen. Tulet varmasti sen viemään kunnialla läpi kunhan et lähde soitellen sotaan vaan keräät varmuutta itseesi. Muista, että kaikkea ei tarvitse tehdä tai suorittaa kerralla loppuun vaan pienellä hengähdystauolla voit saada uudenlaisia näkökulmia asioiden eteenpäin viemiseen. Ole kärsivällinen samalla keräten voimia viimeiseen ”taistoon”, mitä ikinä se kohdallasi tarkoittaakaan.

3. Sauvojen kymppi

Aseta raja itsellesi, sillä sinulla voi olla nyt liikaa vastuuta ja voimasi alkavat ehtymään. Omilla valinnoillasi pystyt vaikuttamaan todella isosti siihen, mitä kannat mukanasi ja mitä et. Jos tuntuu, että selkäsi alkaa katkeamaan niin mieti mitä voisit tehdä, jotta olosi kevenee. Mistä turhasta voisit luopua ja tarvitseeko kotona tai töissä asettaa enemmän rajoja. Jos olet kovin idearikas niin opettele keskittymään yhteen ideaan kerrallaan ja vie se loppuun. Älä kuluta itseäsi turhaan liian monella päällekkäisellä projektilla. Kun keskität yhteen asiaan kerrallaan energiasi voit saavuttaa paljon enemmän kuin mitä kymmenellä yhtäaikaisella projektilla.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Teen tulkintoja myös ajanvarauksella.  Voit varata oman 30 minuutin (40€) tai 15 minuutin (25€) aikasi numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas 

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *