Hae
Mirva Emilia

Kuunpimennys ja täysikuu antavat vauhtia tarot-torstaille

Täydenkuun aikaa vietetään taas perjantaina 5.5.2023 klo 20:34, jolloin kuun energiat loistavat vahvimmillaan. Tämän täydenkuun aikaan sattuu osumaan kohdalle myös kuunpimennys ja tämä se vasta laittaakin energiat uusiksi. Kuunpimennys tuo itselleni ajatuksen siitä, että tänä aikana voisi käydä läpi omia murheita, itse luomia esteitä, surua tai pelkoa ja mennä käymään niissä syvissä ajatuksissa jonka jälkeen laittaa niille piste. Täysikuu antaa voimaa tähän irtipäästämiseen ja uudistumiseen joten sitä ei tarvitsisi pelätä, että näihin syviin ajatuksiin jäisi jollain tapaa kiinni. Kuunpimennyksen aikana voi nousta pintaan myös piilossa olevia ajatuksia ja tunteita, jotta saamme ne omaan tietoisuuteemme. Näitä ei kannata eikä pidä säikähtää vaan tunnustella rauhassa mitä nämä ajatukset ja tunteet ovat sekä mistä ja miksi ne tulevat.

Jatketaan sitten tarot-torstain pariin. Valitse taas intuitiivisesti sinua puoleensa puhuttelevin kortti alla olevasta kuvasta. Pääset lukemaan kortin viestin heti korttikuvan alta ❤️

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Maljojen nelonen

Tutki sisintäsi, chakrojasi, hedelmällisyyttäsi ja sydäntäsi. Missä energioissa liikut ja millä tavalla voit energioihisi itse vaikuttaa, jotta värähtelysi olisi entistä kirkkaampi. Jos tunnet tyytymättömyyttä tai tylsyyttä elämässäsi katso mahdollisuuksiasi laajemmin. Ehkäpä niiden asioiden ei pitänytkään mennä putkeen mitkä ovat hetki sitten kariutuneet. Tämän kum hyväksyy vapautuu ajatuksia ja tunteita muualle. Tämän kortin myötä meitä opetetaan menemään oman mukavuusalueen ulkopuolelle ja lähteä hulluttelemaan. Anna värähtelysi innostaa sinua! Muista, että mielialasi ja ajattelutapasi vaikuttavat todella suuresti siihen millä tavalla katsot muuta maailmaa.

2. Miekkojen vitonen

Joskus elämässä on hyvä heittää miekat alas ja antaa asioille rauha. Jos tuntuu, että asioihin ei löydy ratkaisua monista yrityksistä huolimatta niin silloin oikea vaihtoehto voi olla eteenpäin siirtyminen. On turhaa käyttää omaa energiaa asioihin, jotka eivät tunnu etenevän yrityksistä huolimatta. Jos taas olet ollut keskellä konfliktia pyydä anteeksi, sillä kompromissilla voi saada aikaan kaikkia osapuolia palvelevan ratkaisun. Ei kannata olla liian juurtunut omiin mielipiteihin, sillä joskus ympäriltä voi tulla jokin parempi ratkaisu.

3. Maljojen seiska

Mitä asioita tarvitset elämääsi ja mitä et, sitä kysyy Maljojen seiska. Elämä ja maailma on täynnä houkutuksia, mutta mitkä niistä houkutuksista ovat sinua varten. Opettele karsimaan elämästäsi kaikki turha mitä et yksinkertaisesti enään tarvitse. Opettele myös sanomaan houkutuksille ei. Ennen päätöksen tekoa mieti ensin hetki mitä kyseinen asia elämääsi toisi, antaisiko se jotain uutta arvoa elämääsi vai onko se vain turha hanke. Muista, että joskus vähemmän on enemmän ja kun panostamme niihin asioihin, jotka ovat toimineet hyvin voivat palvella sinua vielä pitkän aikaa. Itsensä ja asioiden kehittäminen tuo aina uusia mahdollisuuksia ja sitä tulisikin tehdä, mutta älä hukkaa energiaasi liian suuriin saappaisiin vaan pyri näkemään asiat reaalistisesti.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Verkkokauppani Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *