Hae
Mirva Emilia

Kasvojen hoitoa

Olen aina taistellut ihoni hyvinvoinnin kanssa. Epäpuhtauksia tulee ja menee eikä iän lisääntyminen näytä siihen vaikuttavan 😀 Mulla on ns. pintakuiva iho, epäpuhtauksia tulee helposti ja ihon pinta on kuiva. Käytän paljon luonnonmukaisia rasvoja ja hellävaraisia tuotteita. Kasvonaamiot ja kuorinnat jää todella vähäiseksi mutta nyt olen muutaman kerran kokeillut MayBeatyn maskia mikä poistaa epäpuhtauksia ja kun sen naamion on ottanut pois niin siitä mustasta maskista oikeesti näkee kuinka paljon likaa se on poistanut. Tätä aion nyt käyttää sarjana kerran viikossa kuukauden ajan ja katsotaan mitä se on kasvojeni iholle tehnyt 🙂 

IMG_20180628_161321.jpg

Rasvoista en ole vielä(kään) löytänyt sitä oikeaa mikä olisi kasvoilleni hyvä. Päivävoiteissa on useissa se, että ne eivät kosteuta tarpeeksi ihon pintaa ja olenkin käyttänyt kuolleen meren yövoidetta myös päivällä, tämä ei jätä kuivia läiskiä kasvoille. 

Pyrin suosimaan luonnonmukaisia tuotteita, joten vinkatkaa jos olette löytänyt hyvän, luonnonmukaisen voiteen pintakuivalle iholle 🙂 Myös ihon puhdistuksessa veden käyttöä kannattaa pitää minimissä, ainakin pintakuivalle iholle. Levittää vain puhdistustuotteen iholle ja putsaa kuivalla vanulapulla. Meikkivoiteet ja liat lähtee ja iho jää kuulaaksi ja raikkaaksi, toki silmämeikki täytyy puhdistaa veden kanssa 🙂 

– Mirva 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.