Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai

Vaikka päivät menee ihan super nopeeta niin tuntuu kuin viime tarot-torstaista olisi mennyt jo ikuisuus. Nyt kun pyhät yöt ja täydenkuun aika on mennyt on unetkin rauhoittunut, onneksi 😅 Tuli kyllä parin kolmen viikon aikana nähtyä niin paljon unia, että olin aamuisin ihan pöllästynyt miten taas näinkään niin paljon erilaisia unia. Kovin paljon en niistä muista, mutta jotkut tunnetilat on jäänyt mieleen. Yhden unen aikana tunsin miten kyynelet virtasi poskiani pitkin ja toisen unen jälkeen olin todella rauhallinen. Uskon, että unien aikana esimerkiksi kyyneleet auttavat kehoa ja mieltä puhdistautumisessa ja siksi en pidättelekään tunteita mitä unien aikana tulee. Tunnetila kyllä rauhoittuu ja tasaantuu kunhan pääsee kunnolla hereille ja kosketuksiin oman itsensä kanssa 😊 Mutta hurjia ja tosi erilaisia tunnetiloja on kyllä tässä viimeisen kuukauden aikana tullut unien kautta koettua. Mielenkiinnolla jään seuraamaan mitä tästä seuraa. Sanonkin usein, että joskus kannattaa nostaa kädet ilmaan ja luottaa siihen, että maailmankaikkeus hoitaa asiat oikealla tavalla.

Mutta, siirrytäänpä taas tarot-torstain pariin. Alta näet kuvan kolmesta Wonderland in Tarot -kortista. Valkkaa niistä itseäsi resonoivin kortti ja lue alta mitä se viestittää sinulle juuri tähän hetkeen. Muista ottaa mukaan avoimuus ja uteliaisuus 😊

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Lanttien kolmonen

Kortissa korostuu yhteistyö ja asioiden jakaminen. Tee yhteistyötä oman sydämesi kanssa sekä sinua ympäröivien ihmisten kanssa. Jaa tietoasi, taitoasi ja viisauttasi sekä kuuntele muiden ohjeita ja neuvoja. Näin saavutat itseäsi sekä muita palvelevan lopputuloksen. Vaikka eriäviä mielipiteitä tulisikin niin älä pahoita niistä mieltäsi vaan pyri katsomaan tämän toisen ihmisen saappaissa tätä ajatusta. Ehkä siinä onkin jotain perää ja suurempaa viisautta mikä tulee ehkä kokemuksen kautta. Pyri pääsemään yhtenevään lopputulokseen ja suostu kompromisseihin. Nyt ei kannata olla liian jääräpäinen.

2. Taikuri

Ennenkuin lähdet luomaan maailmankaikkeudelle pyyntöä ja manifestoimaan sitä, niin tiedä mitä ihan oikeasti haluat. Mikäli tämä ei ole kristallinkirkkaasti mielessäsi kaikki voi mennä mönkään ja juuri eri tavalla kuin mitä pyysit. Kun pyyntösi ja toiveesi manifestoituu sydämen ja rakkauden kautta sekä vilpittömästi lähtee energiat liikkeelle eikä mikään pysty enään pysäyttämään tätä ihanaa toivetta. Tärkeää on siis se, että selvität itsesi kanssa mitä oikeasti haluat ja lähdet tätä asiaa manifestoimaan ja viemään eteenpäin. Mikään ei ole tärkeämpää kuin oma onnellisuus, jota me kaikki varmasti osaltamme manifestoimme elämäämme koko ajan. Mutta mistä se onnellisuus tulee? Se sinun tulee kysyä itseltäsi.

3. Miekkojen kakkonen

Sinussa on jo kaikki tieto mitä tarvitset. Sen sijaan, että lähtisit hakemaan ja etsimään jostain ulkopuolelta sitä tietoa sinua pyydetään kääntämään katseesi itseesi. Mikä on sinun syysi tulevalle valinnalle minkä teet? Mitä lisäarvoa se elämääsi toisi? Vapautta? Rauhaa? Tasapainoa? Kehosi ja mielesi kertoo kun valintojen paikka on edessäsi, joten älä pyristelee sitä kehon tuomaa viestiä vaan suuntaa katseesi tämän hetkiseen elämääsi ja mahdollisiin epäkohtiin. Mitkä asiat pidättelevät sinua tai mitkä asiat vievät energioitasi alaspäin? Kun selvität näitä ”epäkohtia” niin tunnustele samalla sitä tunnetta missä haluaisit olla ja elää.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Teen myös ajanvarauksella 30 minuutin tarot-tulkintoja (40€), johon voit varata oman aikasi numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *