Hae
Mirva Emilia

Astrologian kurssi auttaa tutustumaan itseensä rehellisesti

Astrologian kurssi oli tälle vuodelle to do -listalla, mihin haluan tutustua ja sattumoisin aukesikin kurssi täällä meidän omalla kylällä etänä ja siihen tietysti heti tartuin. Lähdin lähes uusien asioiden äärelle, vaikka toki perus horoskooppimerkit eli Aurinkomerkit on tuttuja mutta se, mitä kaikkea ne pitää sisällään ja miten ne vaikuttaa toisiinsa on todella mielenkiintoista ja osaltaan myös ihan uutta asiaa. Kymmeneen tuntiin tulee todella paljon asiaa ja vaikka ollaan käyty vasta kaksi kahden tunnin ”koulutus päivää” läpi niin omasta astrologisesta kartasta on tullut paljon uusia asioita itselle ja nimenomaan omasta itsestä.

Astrologian kurssi antaa avaimet tutustua syvemmin itseensä

Asioiden sisäistämistä tämä kurssi vaatii paljon ja käsittelyä sekä taitoa katsoa itseään rehellisesti. Ainahan halutaan katsoa niitä omia hyviä puolia mutta on hyvä osata katsoa myös ne ns. omat huonot puolet ja oppia ja kehittyä niistä. Mun omalla kartalla Aurinko on Leijonassa ja leijonaa on kartassa paljon eli kunnianhimoisuutta, päättäväisyyttä ja eteenpäin menemistä mutta siellä on myös sitä, että mun täytyisi osata nauttia myös niistä hetkistä mihin olen tullut ja mitä olen jo saavuttanut eikä puskea vaan eteenpäin.

Tämä pompahti ensimmäisenä ja lujaa itseeni. Ajatellaan vaikka tätä uutta yrittäjän työtä. Olen nyt siinä pisteessä missä muutama vuosi sitten halusin että tulisin olemaan. Saan tehdä töitä kotona, olen vastassa koululaista ja saan olla itseni pomo. Silti pusken eteenpäin lähes näkemättä sitä, mitä olen jo saavuttanut ja mihin olen päässyt. Nyt päätinkin (ja yritän pysyä tässä päätöksessä), että vaikka haluankin koko ajan kehittyä lisää ja mennä eteenpäin niin silti muistan myös pysähtyä ja nauttia. Pysähdyn katsomaan, missä olen. Tässä alkaakin ihan jännittämään mitä kaikkea tulen vielä itsestäni löytämään tämä kurssin avulla ?

Astrologia vie mukanaan

Astrologia on loputon suo kun siihen lähtee. Tulee halu oppia koko ajan lisää ja kehittyä. Vaikka tällä hetkellä tuntuu kun kurssin toinen osa on ohi, että olen aivan sekaisin mutta kun ajatukset kasaantuvat ja rauhoittuvat niin asiat omassa päässä alkaa menemään paikoilleen. Mulle itselle oppimisen kannalta on tärkeää kerrata asioita moneen kertaan. Olen enemmän tekijä kuin lukija/opiskelija ja siksi kertaaminen on mulle tosi tärkeää. Silloin asiat lähtevät avautumaan oikein ja saan kurssista kaiken irti. Meillä on onneksi myös aivan ihana ope kuka auttaa myös privana jos on tarve ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia 

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.