Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai

Kirjoittelin eilen tänne blogiin egosta, sydämen äänestä ja niiden tunnistamisesta. Ego luo draamaa ja pelottelua mikä vaikeuttaa sydämen ääneen luottamista. Onneksi tarotit ovatkin apuna sydämen valinnoissa ja vahvistavat omaa intuitiota. Maailma on nyt niin 3D:n ja egon omistuksessa, että siksi musta on tosi tärkeää tuoda julki omia tuntemuksia ja ajatuksia henkisyydestä, onnellisuudesta ja siitä millaisen täyttymyksen olon se tuo kun on henkisesti miljonääri. Musta onkin ollut tosi kiva kirjoittaa ja lukea teidän kommentteja näistä tarot-torstaista ja huomata kuinka ne on auttanut vahvistamaan lukijan omaa tilannetta. 🙂 Oon teistä kiitollinen joka päivä! <3

Sydämen ääni tulee rakkaudesta ja lempeydestä käsin. Pyydän, että otat tämän tunteen nyt itsellesi ja valitset tässä tunnetilassa korttisi. Alla on kolmesta Rider Waiten kortista kuva. Luota intuitioosi ja valitse sen avulla sinua puhuttelevin kortti. Pääset lukemaan alta viestisi.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. sauvojen seiska

Kun luotat omaan viisauteesi, päättelykykyysi ja voimaasi niin silloin pääset negatiivisten tilanteiden ja ajatuksien yläpuolelle. Huomioi ympäriltäsi tulevat ajatukset ja mielipiteet niin etteivät ne vaikuta omiin ajatuksiin liiaksi. Valmiita ratkaisuja ja hyviä neuvoja voi sadella ympäriltä mutta kiinnitä huomioita siihen, ovatko ne sinun tarpeillesi sopivia. Ei ole itsekästä ajatella omaa parasta silloin kun se ei tahallisesti satuta tai loukkaa ketään. Kun ajattelet omaa parastasi rakkauden ja lempeyden kautta niin silloin pääset myös antamaan näillä hyvillä teoilla ja ajatuksilla rakkautta ympärillesi. Ei ole ns. hyvää tai pahaa vaan olemme kaikki yhdessä omana itsenämme täällä. Mitä mielipiteitä ja ajatuksia ikinä ympäriltäsi tuleekaan niin ota ne vastaan rakkaudella ja kiitollisuudella. Näin energioita alentavat ajatukset eivät pääse hallitsemaan sydämen ja intuition ääntä.

2. sauvojen kutonen

Nauti, nauti ja NAUTI kaikesta runsaudesta, itsestäsi ja hyvän olon tunteesta mitä säteilet ja tunnet juuri tällä hetkellä. Sauvojen kuutosen kortista huokuu onnellisuus ja tyytyväisyys mikä on tullut oman työn johdosta. Nyt on kaikki juuri niin kuin pitää ja on sinun aika juhlia ja kiittää tätä tunnetta ja saavutusta. Anna tunnustusta itsellesi ja kerää samalla voimia uuteen matkaan mikä sinua jo odottaa. Energian minkä keräät itseesi nyt antaa sinulle potkua edetä uuteen päämäärään raikkaana, tasapainoisena ja luottavaisena. Juhli elämää ja sitä mitä se on tähän hetkeen sinulle tuonut.

3. lanttien nelonen

Lanttien nelosen energioihin nousee nyt vahvasti irti päästäminen ja rajojen lempeä asettaminen niin itselle kuin toisille. Pidätkö kiinni liian lujasti jostain mistä sisimmässäsi tiedät, että olisi aika luopua? Se voi olla ihminen, asia, esine, tunne tai ajatus. Tunnustele millainen oma energiasi on ja millaista irti päästämistä mielesi ja kehosi tarvitsee. Joskus luopuminen voi olla jotain sellaista mikä palvelee niin sinua itseäsi kuin myös joitain muita. Ehkä jokin vanha asenne tai tottumus kaipaa uudistumista? Vanhoissa pölyissä makaaminen ei johda mihinkään vaan pitää paikoillaan mikä voi luoda todellisia turhautumisen ja ärsyyntymisen merkkejä. Muista, että sinussa on voima muuttaa ajatuksiasi, tunteitasi tai asioita elämässäsi kun vain otat sen ensimmäisen askeleen. Tiedosta omat mahdollisuutesi äläkä rajoita itseäsi vanhojen tapojen tai tottumuksien takia.

Tiistaina oli täydenkuun aika ja olen koko tämän viikon huomannut sen energioissani. Yleensä täydenkuun aika antaa mulle valtavasti energiaa mutta tällä kertaa asiat oli kyllä ihan toisin. Tuntui kuin olisin voinut koko alkuviikon vain nukkua 😀 Eilen puhdistin kodin ja päästin irti väsymyksestä, antauduin ja hyväksyin sen. Ja kappas, energiat vaihtui nopeasti toiseen suuntaan eikä ajatuksetkaan enää heittänyt härän pyllyä 🙂

Tarvitsetko ajatuksillesi selkeyttä, tunteillesi vahvistusta tai muuten toisen antamaa läsnäoloa ja kuuntelemista? Tavoitat minut päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata myös ajan 45 minuutin (65€), 30 minuutin (40€) tai 15 minuutin (25€)  tarot-tulkintaan numerosta 040 7270106. Teen myös kirjallisia tulkintoja (60€) sähköpostiisi.

-Mirva

Nähdään myös somessa:

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

2 kommenttia

  1. Terttu kirjoitti:

    Hei!
    Kiitos niin ihanasta sauvojen kuutosen tekstistä ❤

    Olen tällä hetkellä hyvin onnellinen ja kiitollinen elämästäni, asuinympäristöstäni pienten lastenlasten keskellä. Valtavasta rakkaudesta mitä saan kokea päivittäin. ❤
    Olen oppinut elämään tässä hetkessä.
    Sen takia teksti ”osui ja upposi” niin valtavan hyvin. ❤

    Kiitos, Kiitos, Kiitos ❤
    T. Terttu

    • Mirva Emilia kirjoitti:

      Ihanalta kuulostaa arkesi ❤️ Nauti jokaisesta hetkestä ❤️🥰

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *