Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Lanttien Kuningatar – kokonaisvaltainen hyvinvointi

Viikon tarotkortiksi nousi Lanttien Kuningatar. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on tärkeä osa oman jaksamisen kannalta ja viikon tarot tämän tietää myös. Oman kehon hyvinvoinnista täytyy pitää hyvää huolta, jotta mieli voi hyvin. Fyysinen ja henkinen hyvinvointi kulkevat käsikädessä ja molemmat tuottavat itsevarmuutta ja kohottaa omaa itsetuntoa. Kortti kehottaa uskomaan omiin kykyihin ja sinun sisimmästä löytyykin nyt ylimääräistä energiaa ja erilaisia kykyjä, joita olisi aika nostaa esiin. Jotta nämä kyvyt pääsevät esiin sinun koko olemuksen tulisi olla tasapainossa. Kun saavutat tasapainon olet vapaa ja luotat itseesi. Kun ei murehdi turhia asioita mielikin pysyy kirkkaana ja luovuus alkaa kukoistamaan. Elämän positiivinen energia virtaa vapaasti kun olet tasapainossa oman kehosi ja mielesi kanssa.

kokonaisvaltainen hyvinvointi edistää sinua

Kortti antaa aihetta miettimään miten saavutat kokonaisvaltaisen tasapainon, jotta voit nauttia elämästäsi mahdollisimman hyvin. Jos haluat nauttia täydestä sydämestäsi omasta elämästäsi niin et voi laiminlyödä kehosi tarpeita. Kuuntele mitä sisimpäsi sanoo. Kehitä itsetuntoasi, elä terveellisesti ja nauti metsästä ja sen tuomasta hiljaisuudesta. Älä laiminlyö itseäsi vaan pidä itsestäsi erityisen hyvä huoli ❤️

Kerää ympärillesi iloa, turvallisuutta, rakkautta ja yltäkylläisyyttä ja löydä omat keinosi saavuttaa itsellesi kokonaisvaltainen hyvinvointi. Kehosi ja mielesi kiittää kun elämäntavat ovat kunnossa ja aivot saavat tarpeeksi happea. Lanttien kuningatar edustaa kokonaisvaltaista tasapainoa, minkä hän on löytänyt etsimällä itselleen asioita, joista hän tulee onnelliseksi, vahvaksi ja itsenäiseksi. Kortti kehottaa jättämään omia huonoja elämäntapoja pois ja nauttimaan oman kehon voimasta ja hyvinvoinnista. Oman kehon tarpeita ei voi laiminlyödä, jos haluaa nauttia elämästä täydesti.

kohtele itseäsi kuin kuningatarta

Itsensä hyvin kohteleminen on erityisen tärkeää oman hyvinvoinnin kannalta. Älä etsi vikoja ja puutteita itsestäsi vaan keskity rakkauteen ja kauneuteen mikä sinusta tulee ja mikä sinussa on. Katso itseäsi rakkaudesta käsin ja anna itsellesi erityistä kohtelua. Älä laiminlyö omia tarpeitasi vaan keskity siihen, että sinun hyvinvointisi on jokaisella elämänalueellasi parasta mahdollista.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.