Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Sauvojen ritari – heittäydy hetkeen

Viikon tarotkortiksi nousi Sauvojen Ritari, joka pyytää rohkeutta heittäytyä hetkeen ilman asioiden liiallista kontrolloimista. Sauvojen kortit ovat hyvin toiminnallisia ja ne edustavat vahvaa elämänenergiaa sekä päämäärätietoisuutta. Eihän oteta elämää liian raskaasti vaan kevennetään energioitamme ja pyritään päästämään irti peloista, jotka pidättelevät omien päämäärien tavoittelussa.

Sauvojen Ritari vahvistaa niin intuitiotamme kuin myös ideoimista – silloin kun olemme löytäneet itsellemme tärkeät asiat niin vain taivas on rajana. Itsensä rajoittaminen ei anna mahdollisuutta luoda asioita niin isosti kuin itse haluaa. Isosti tekemisellä muistutan, että se tarkoittaa jokaiselle erilaista eikä samanlaista toimintatapaa ole. Siksi kaikki mitä teemme sydämestämme käsin on isoa, sillä silloin tekemisemme tulee puhtaasta rakkaudesta.

Sauvojen Ritari pyytää osallistumaan erilaisiin tapahtumiin, sillä niiden kautta saamme aina jotain uutta oppia ja uusia ajatuksia. Tilanteet ja erilaiset ihmiset opettavat ja antavat elämäämme paljon rikkauksia kun vain osaamme pitää silmät auki. Kun olemme valppaina ja kuulolla saamme elämältä uusia viisauksia.  Enään ei tarvitse pidätellä itseä vaan olemme valmiita näyttämään ja ilmaisemaan omaa elinvoimaamme, luovuuttamme ja kokonaisvaltaisesti itseämme. Nyt on alkanut myös Leijonan kausi ja tämä vahva energia mikä nyt on ilmassa voi antaa myös sinulle potkua, jos tunnet energiasi ailahtelevaksi tai alavireiseksi. Ilmassa oleva energia on niin vahvaa, että nyt ei ole aika pidätellä itseään vaan aloittaa uudet seikkailut ja tarttua kiinni jokaiseen hetkeen. Mikään muu ei ole todellista kuin tämä hetki. Jos emme nauti siitä elämä voi valua äkkiä sormien läpi.

Suhtaudu elämään seikkailunhaluisesti ja nauti siitä. Vaikka tuntisit, että elämästäsi puuttuisi jokin osa, jokin palanen niin sitä ei tarvitse etsiä vaan se puuttuva palanen tulee meidän luokse silloin kun olemme vahvimmillamme ja iloisia. Jos mieli on turhautunut ja pelokas niin silloin työnnämme uudet asiat vaistomaisesti luotamme kauemmas. Elämässä tulee ylä-ja alamäkiä ja kaikista haasteista tulemme selviämään aivan varmasti kunhan asennoidumme asioihin tyynen rauhallisesti mutta samalla lujalla tahdonvoimalla.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Numerosta 040 7270106 voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) sekä energiahoitoon (30min/45€, etä-, ja lähihoito tai 60min/60€ lähihoito) Lähihoidon aikana voit saada myös viestejä henkimaailmalta.

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *