Hae
Mirva Emilia

Hallitsijatar – Itsenäinen ja vahva minä

Viikon Tarotkortiksi nousi Hallitsijatar, mikä kuvastaa vahvaa ja itsenäistä minää. Itsenäinen minä on, kuka uskaltaa seistä omien sanojen takana, uskaltaa olla oma itsensä ja on itsenäistynyt eikä elä kenenkään varjossa eikä kenessäkään kiinni. Vaikka me ollaan mun avopuolison kanssa eletty yhteistä elämää pian 11 vuotta en siltikään elä hänessä kiinni. Minulla on omia juttuja, oma osake (missä en itse asu) ja omat unelmat mitä kohti menen mutta on meillä tietysti myös yhteisiä asioita. En ole kenestään riippuvainen ja se tekee juuri minusta itsenäisen.

hallitsijatar pitää huolta ja on rakastava

Kortti symboloi äidillisyyttä, huolenpitoa ja rakkautta. Itselleni tämä kortti on hyvinkin osuva. Äidillisesti huolehdin tietysti omista lapsistani, pidän heistä huolta ja rakastan heitä. Tämän hetkiseen päiväkoti työhön tämä sopii myös erinomaisesti. Huolehdin lapsista ja pidän heistä hyvän huolen koko päivän ajan kun heidän äidit ja isät ovat töissä. Kortissa on myös varoittava sana: liiallinen huolenpito. Tarkastelen tätä hyvin paljon tämän hetkiseen omaan tilanteeseeni ja tämä varoitus tulee juuri oikeaan paikkaan. Vaikka haluisin kuinka paljon huolehtia kaikista maailman lapsista, pitää heistä hyvän huolen ja tarjota heille parhaan mahdollisen elämän niin en tietenkään pysty siihen. En pysty tarjoamaan kaikille lapsille (ketkä sitä tarvitsee) sitä ns. parempaa kotia. Ja tämä minun täytyy muistaa ja yrittää keksiä ratkaisu MITEN saisin tehtyä maailmasta paremman paikan lapsille ja heidän vanhemmille ja MITEN voisin heitä mahdollisesti auttaa.

Kortin neuvo sinulle on, että opettele nauttimaan elämän voimasta ja anna virran kuljettaa sinua eteenpäin. Tunne sisäinen kauneutesi, nauti aisteistasi ja kaikesta kauneudesta mitä ympärilläsi oleva luonto tarjoaa. Hallitsijatar on vahva ja itsenäinen kuka kuuntelee itseään tarkasti ja antaa näille äänille tilan. Hän myös antaa ja vastaanottaa rakkautta. Kun annat rakkautta saat sitä myös takaisin. Ota se rohkeasti vastaan!

tarotkortit tuovat rohkeutta toteuttaa omat ajatukset

Tarotkortit on viehättänyt minua jo noin viidentoista vuoden ajan ja näin aikuisemmalla iällä huomaan, kuinka ne avaavat ajatuksia ja antavat rohkeutta niille ja niiden toteuttamiseen. Ne antavat pohdittavaa ja konkreettisia neuvoja. En ole koskaan mieltänyt tarotkorteista katsomista ennustamiseksi eikä se sitä olekkaan vaan juurikin oman mielen avaamista ja opastamista omaan hyvinvointiin. Henkinen viisaus, henkinen hyvinvointi ja mielen hyvinvointi ovat yhtä tärkeitä kuin fyysinen harjoittelu. Se, mitä meidän ajatuksissa liikkuu ja miten niitä ajatuksia työstetään on ihan oma maailmansa ja jos ei omia ajatuksia työstä niin oma mieli ei voi hyvin. Anna itsellesi rauhaa, tasapainoa ja mielen hyvyyttä. Näillä pääset jo alkuun <3 Kirjoitin myös Tarotkortit auttavat löytämään sisäisen viisautesi. 

On ollut ihana huomata kuinka positiivista palautetta nämä viikon tarotkortti -blogini ovat saaneet. Kieltämättä hieman aluksi pelotti kuinka nämä otetaan vastaan mutta koska haluan tuoda tätä omaa juttuani myös täällä somessa näkyville niin halusin kokeilla kuinka tähän ”povaamiseen” suhtaudutaan. Asioista ollaan montaa mieltä (niinkuin aina) mutta nämä ovat silti suosituimpia blogejani mitä luetaan 😉

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

PS. Muistathan, että teen myös henkilökohtaisia tarot-tulkintoja puhelimitse ❤️ Voit ottaa yhteyttä instagramissa tai facebookissa ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.