Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai

Samalla kun kirjoitan tätä katselen ulos ja ihastelen luonnon rauhallisuutta. Puun oksat ovat aivan paikoillaan, lumi peittää oksat ja maan ja hiljaisuus on käsin kosketeltavaa. Ainoa ääni mikä välillä kuuluu on meidän pyykinpesukone. Muuten on täysin hiljaista rauhallista. Ja ai että, mää niin nautin tästä! Meillä on pidetty sairastupaa monta päivää ja koti on ollut välillä kaaoksen alla kun ei ole jaksanut tehdä mitään. Keho todellakin sanoi pariksi päiväksi sopimuksensa irti ja laittoi sängyn pohjalla. Olen ollut tämän syksyn ja talven aikana yllättävän paljon kipeä ja aloin miettimään mikä omassa vastustuskyvyssä on vialla. Syön monipuolisesti, olen ulkona ja nukun pitkiä, hyviä yöunia. Oli syy mikä tahansa, ajattelin, että nyt on panostettava entistä enemmän itseen ja oman kropan hyvinvointiin. Tottakai pöpöille vaan ei voi mitään ja näin lapsiperheessä pöpöt liikkuu, mutta jotenkin tuntu, että nyt saa riittää! Enemmän extra vitamiinia, vähemmän kehoa ja mieltä rasittavia asioita ja paljon enemmän itseä helliviä ja kiinnostavia asioita 🩷 Toivottavasti siellä ruudun toisella puolella olette saaneet olla terveinä 🫶🏼

Jatketaanpa sitten taas torstain tapaan tatotkorttien viestillä. Valitse intuitiotasi kuunnellen sinua puhuttelevin kortti alla olevasta kuvasta. Pääset lukemaan viestisi heti korttikuvan alta.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Miekkojen nelonen

Tämä kortti pyytää sinua pysähtymään ja ottamaan aikaa itsellesi. Puhdista kehoasi ylimääräisestä stressistä ja saavuta tämän avulla itsellesi kaunis tasapaino. Tämä kortti vie sinua kohti puhdistumista menneisyyden haasteista. Anna aikaasi meditaatiolle ja joogalle ja ole läsnä ajatuksillesi – ihan kaikille ajatuksille. Älä sulje mitään pois. Meditaation ja hiljentymisen hetket päivittäin parantavat mieltämme ja antavat voimaa käsitellä ja nähdä asioita uusin silmin. Laajenna katsettasi, sillä putkimainen katse pitää menneessä kiinni. Kun näet asiat laajemmin ymmärrät paremmin, miksi juuri sinun oli käytävä sinun menneisyyden polkusi.

2. Hallitsijatar

Kuvan hallitsijatar on täysin zen itsensä kanssa ja tämä olotila on kauniin itsevarmuuden ja rauhallisuuden merkki. Kun saavutamme tämän olotilassamme voimme olla varmoja, että tilanteessa kuin tilanteessa selviämme. Jotta pääsemme tähän olotilaan tulee meidän löytää meidän oma sisäinen rauha. Tällä rauhalla kykenemme olemaan täysin tasapainossa, mikään ei pääse horjuttamaan sitä. Jotta pääsemme tähän olotilaan tulee meidän löytää paikkamme, jossa mikään häiriötekijä ei pääse linnaamme. Kortti kuitenkin muistuttaa siitä, että emme nouse toisten yläpuolelle tai emme kokisi itseämme tärkeämmäksi kuin muut. Vaan tunnemme tämän rauhan sisällämme ja sen kautta voimme toimia rauhassa, tiedostaen missä kohtaa voi siirtyä syrjempään ja missä kohtaa antaa oma ääni kuuluviin.

3. Lanttien kolmonen

Tässä kortissa nousee yhteistyön ja yhdessä tekemisen merkitys. Nyt ei kannata mietiskellä asioita yksin vaan laittaa viisaat päät yhteen ja kuunnella toisten neuvoja. Yhdessä tulemme saamaan paljon enemmän aikaan! Ensin pohditaan, sitten luodaan ja sen jälkeen laitetaan asiat vauhdilla eteenpäin. Muista kuitenkin rakentaa vankka pohja käyttämällä kykyjä ja taitoja järkevästi sekä tuoda yhdessä niin konkretiaa ja syvää viisautta tekemiseen, jotta se kestää.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas (koodilla BLACKF saat kaikista tuotteista -25% alennuksen!)

Henkisen hyvinvoinnin yhteisö

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *