Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Kuolema – olet valmis uudistumiseen

Kuolema nousi viikon tarotkortiksi, joka pyytää sinua tutkailemaan itseäsi ja elämäntilannettasi. Mieti mistä asioista tai ihmisistä sinun tulisi luopua jotta pääset jatkamaan elämässäsi eteenpäin. Hyväksy se, että elämään kuuluu myös luopumista vanhoista asioista, jotta elämään mahtuu uutta ja uudistumista. Tämä muutos antaa sinulle valtavan rauhan sisimpään ja rohkeutta katsoa tulevaisuuteen.

Kuoleman kortti on yksi minun ehdoton suosikki kortti, koska se muistuttaa siitä, että jostain vanhasta on luovuttava, jotta pääsee etenemään omassa elämässä ja elämään sitä omaa ihanaa ja valoisaa elämää. Onkin tärkeää välillä pysähtyä ja miettiä omaa elämää siltä kantilta, että mitkä asiat eivät enää palvele ja vie sinua eteenpäin vaan ennemmin hidastaa sinua. Onko sinun kenties aika miettiä työpaikan vaihtoa, elämäntyyliä tai ihmissuhteitasi uudestaan.

Vaikka luopuminen voi olla ja onkin vaikeaa ja välillä jopa sydäntäsärkevää niin se, että menneestä uskaltaa päästää irti ja luopua siitä niin se tietää valoisampaa tulevaisuutta. Mennyt on mennyttä, mutta tulevaisuus on vielä edessä. Miksi siis vaipua ja jämähtää menneeseen kun voi kulkea kohti valoa ja uudistumista? Muista, että ainoa todellinen hetki on tämä hetki, nauti siitä ja ole rohkea omissa päätöksissäsi.

Olet valmis uudesti syntymään

Tarotkorteissa kuolema ei missään nimessä tarkoita fyysistä kuolemaa vaan se symboloi suurta sisäistä muutosta ja uudelleensyntymistä. Jotta uutta voi syntyä itsessä on ensin ”tapettava” vanhaa itsestä pois eli päästää irti vanhasta. Raivaa itsellesi uutta tietä luovuudelle, kyvyillesi ja itsesi ilmaisemiselle. Sinussa on valtavan paljon uutta energiaa mikä haluaa tulla sinusta ulos, joten ole rohkea ja päästä irti vanhasta.

Vapaudu kahleista, jotka pidättelevät sinua, on ne sitten omat ajatukset, tunteet tai konkreettiset asiat niin nyt on sinun aikasi syntyä uudelleen ja nauttia uudistumisesta, muutoksesta ja sisäisestä kasvusta.

Muistan, millainen pelko minulla oli kun lähdin palkkatyöstä yrittäjäksi. Olin lähes tyhjän päällä ja säästöni riittivät seuraavalle kahdelle kuukaudelle jos en saisi mitään palkkaa. Minulle kuitenkin tuli silloin usein tämä kuoleman kortti ja siinä ajattelin, että nyt on oikea aika ja hetki muutokselle. Oli aika kaikista peloista ja epävarmuuksista huolimatta ottaa se rohkea askel ja aloittaa työt, mikä antaa niin minulle itselle kuin myös toisille paljon enemmän. Se oli pelottavaa ja ahdistavaa, mutta hetkeäkään en ole tätä muutosta katunut ❤️ Rohkeus riitti ja uudistuminen minussa alkoi ja jatkuu edelleen ?

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Teen tarot-tulkintoja päivittäin palvelunumeroni kautta 0700-94002, hinta 2,38€/minuutti. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *