Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Paholainen – paheet

Viikon tarotkortiksi nousi Paholainen mikä näin uudenkuun aikaa nostattaa omia varjopuolia. Varjopuolien ei tarvitsisi rajoittaa vaan niitä(kin) olisi hyvä oppia katsomaan kasvattavasti ja hyväksyvästi. Nyt tulisi kysyä itseltään miksi olen tässä tilanteessa ja miksi teen näin, vaikka se ei toisikaan kuin hetkellistä tyydytystä?

Jokaisella meistä on paheita – mm. sokeri, tupakka, shoppailu, pelit, alkoholi. Kaikki nämä voivat tuoda hetkellisen tyydytyksen, mutta entäs sitten kun huomaakin, että siitä on enemmän haittaa kuin hyötyä? Silloin kun paheet pysyvät rajoissa niistä ei välttämättä synny mitään ongelmia, mutta silloin kun oma pahe alkaa määrittelemään elämää niin silloin siihen tulisi tarttua. Viikon tarot pyytääkin tarkastelemaan omia paheita. Mitä ne ovat, tuovatko ne tyydytystä (niinkuin ihan oikeasti tyydytystä) vai onko se vain hetkellinen nautinto, jonka jälkeen voi jopa kaduttaa. Paholainen antaa kuitenkin hyvää potkua päästä paheesta jollain tasolla irti, sillä paholaisen energia on hyvin vahvaa. Tämä energia ei halua luovuttaa ja antaa periksi vaan kaikkea muuta. Tämä energia pyytää nousemaan näiden omien mörköjen yläpuolelle ja seisomaan vahvasti omassa vahvuudessa. Sitä en voi sanoa, että se olisi helppoa ainakaan alkuun mutta ajan kanssa houkutukset helpottuvat. Se vaatii kärsivällisyyttä, lujuutta sekä tahdonvoimaa ja sitähän meiltä sisukkailta suomalaisilta löytyy!

Paholaisen kortissa kolmannen silmän avautuminen on suuressa roolissa. Kun avaamme omaa tietoisuuttamme (mihin kuuluu myös omiin varjopuoliin tutustuminen) näemme itsemme kokonaisina ja silloin pystymme kehittymään omalla polullamme. Kolmas silmä on vahvuuden ovi, siitä tulisi päästää sisään vain niitä asioita, jotka ovat eteenpäin vieviä ja sulkea portti niiltä, jotka yrittävät lannistaa. Kolmas silmä on intuition ovi. Avaa intuitiollesi ovi ja päästä sisään ne asiat ja ihmiset, jotka tuntuvat sydämessäsi oikeilta.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) ja energiahoitoon (30min/45€, etä-, ja lähihoito tai 60min/60€ lähihoitoon) numerosta 040 7270106. Lähihoidon aikana voit saada myös viestejä henkimaailmalta 💜

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *