Hae
Mirva Emilia

Hiusten elvytys talven jälkeen – Vahvojen hiusten salaisuus top 5 vinkit

*Sisältää mainoslinkkejä

Talvi ja pakkaset alkaa (onneksi) olemaan pian ohi ja nyt onkin hyvä aika aloittaa hiusten elvytys -operaatio. Iholle kuin myös hiuksille pakkaset voivat tehdä harmia, mutta kunnon kosteutuksella ja ylläpitävällä kotihoidolla hiuksista saa taas terveet ja kiiltävät talven jälkeen. Talvella tulee käytettyä myös paljon pipoa mikä kuluttaa ja hankaa hiuksen rakennetta. Talvella ainakin itse tulee pidettyä hiuksia paljon ponnarilla, mikä pitkässä juoksussa katkoo hiuksia ponnarin kohdalta. Siksi olisikin hyvä vaihtaa ponnarin paikkaa tai kampausta aina välillä, jotta hiusten katkomiselta välttyisi 😊

Vinkit hiusten elvytykseen

Nämä seuraavat hiusten elvytys vinkit sopivat jatkuvaan käyttöön tai vaikka kuureina talven ja kesän jälkeen. Itse suosin kuitenkin jatkuvaa käyttöä, jotta hiuksissa säilyy kaunis kiilto, paksuisuus ja elinvoimaisuus.

K18 -hoito: Itse käyn parturissa hoitamassa kolme-neljä kertaa vuodessa hiukset, ja ensimmäinen hiusten elvytys vinkki minkä voi tehdä niin parturin tuolilla kuin myös kotona on K18 hoito, joka on hiuksiin jätettävä tehonaamio. Se on todella elvyttävä hoito, joka korjaa hiuksen rakennetta, vahvistaa ja jättää ihan mielettömän kiilteen hiuksille. Hiukset on kuin uudelleen syntyneet tämän hoidon jälkeen. K18 tuotteita on saatavilla Lyko.fi verkkokaupasta, jolloin tosiaan tämän hoidon voi tehdä myös hyvin kotona. K18 hoito sopii hyvin myös silloin kun hiuksissa on pidennyksiä/tuuhennuksia. Yksi hoito riittää hyvin, mutta koska hius kuluu niin hoitoa kannattaa tehdä parin viikon välein ylläpitävänä hoitona.

Laadukas shampoo ja hoitoaine: Omasta kokemuksestani voin suositella lämpimästi Ida Wargin shampoota ja hoitoainetta. Olen käyttänyt näitä tuotteita parin vuoden ajan ja hiukset ei ole koskaan voinut näin hyvin. Vaaleahiuksisena käytän lähes joka pesussa (pesen noin kolme-neljä kertaa viikossa hiukset) Ida Wargin hopeashampoota sekä hopeahoitoainetta ja toisina kertoina saman brändin muuta shampoota. Joskus Plumping on käytössä ja joskus korjaava. Riippuen mitä kaapissa sattuu olemaan 😊 Ida Wargin hiustenhoito tuotteissa ja suihkumousseissa on ihan mieletön tuoksu!

Pestävä ja kosteuttava hiusmaski: Hiukset tarvitsevat säännöllisesti kosheutusta ka kerran viikkoon käytettävä tehokosteuttava hiusnaamio on siihen mielestäni kaikista paras. Kosteuttava hiusnaamio tuo hiuksille runsautta ja kosteutta, ja kuivuus ja pörröisyys saavat kyytiä. Hiusnaamiossa olen käyttänyt myös Ida Wargin kosteuttavaa naamiota, jota pidetään hiuksissa 10 minuuttia, jonka jälkeen se pestään pois. Toki kaupoista on saatavilla muidenkin merkkisiä hiusnaamioita ja kannattaakin katsoa tuotteet, mitkä sopivat juuri sinun hiuslaadulle 😊

Hiusseerumi: Hiusseerumi suojaa hiuksia ja on erittäin hyvä haarautuneille latvoille. Hiusseerumi antaa hiuksille lisäravintoa, ihan niinkuin kasvoseerumi antaa kasvoille virkistäviä ainesosia. Hiusseerumi tekee hiuksista pehmeän sekä kiiltävän ja seerumi onkin hyvä viimeistely tuote hiustenpesun jälkeen. Seerumia voi käyttää jokaisen pesukerran jälkeen eikä sitä pestä pois.

Lämpösuoja: Viimeinen vinkkini on lämpösuoja ennen hiusten kuivaamista ja/tai suoristamista. Lämpösuoja auttaa suojaamaan hiusten rakennetta lämmöltä ja kuumalta eikä anna sen vaurioittaa hiusta. Lämpösuojaa on helppo käyttää; suihkuttaa hiuksiin suojan ja sen jälkeen voi alkaa kuivaamaan, suoristamaan tai kihartamaan. Helppo tapa suojata hiukset lämmöltä.

Näillä ohjeilla saat varmasti hiukset elinvoimaisempaan ja vahvempaan kuntoon 😊

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *