Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai kiitollisuuden energioissa

Tällä viikolla kiitollisuus on ollut jotenkin todella paljon ajankohtaisempi ja omia kiitollisuuden aiheita olenkin miettinyt paljon. Ja sitä, mitkä asiat tekevät mut onnelliseksi ja kuinka näitä asioita voisi lisätä omaan arkeen. Toki jotkut on sellaisia asioita, joita ei voi tähän hetkeen vielä tuoda, mutta ainakin jollain tasolla pystyn menemään siihen tunteeseen kun onnellisuus valtaa mieleni. Ja sitä kautta tietysti myös kiitollisuus siitä, että saan kokea sitä kaunista tunnetta. Kiitollisuudella on todella suuri voima ja jos mieli on matalana niin kiitollisuuden aiheilla sitä voisi saada nostettua. Tällä hetkellä itse olen kiitollinen ihan perusasioista kuten siitä, että saan tehdä töitä kotona, lapsista ja perheestä, kodista, meidän Tahvo -kissasta ja kynttilöistä. Poltan kynttilöitä päivisin ja iltaisin näinä pimeinä aikoina paljon ja se osaltaan auttaa pääsemään tämän harmauden läpi. Pienet asiat, mitkä tuovat onnellisuutta on elämän suola. Mistäs sää olet kiitollinen tässä hetkessä? 😊

Kiitollisuuden energia valtaa myös tarot-torstain ja sen energian toivottavasti pääsette myös aistimaan ja tuntemaan kun luette valitsemasi kortin viestin. Valkkaa alla olevasta kuvasta sinua resonoivin kortti ja lue alta mitä kortti sinulle viestittää.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Lanttien kuningatar

Tämä kortti pyytää vapauttamaan itsestään luonnon keskellä, meditaation avulla tai ihan vain kotiaskareiden keskellä sellaista energiaa, mikä ei ylläpidä omaa tasapainoa. Jos suuntaamme energiamme asioihin, jotka ruokkivat epätasapainoa emme näe tasapainottavia asioita. Eli niitä, jotka ruokkivat sielua ja mieltä. Tasapainottavat asiat tuo luovuutta ihan eri tavalla esiin ja huomaat, miten paljon iloa saat omista kyvyistäsi. Silloin kun emme kanna turhaa taakkaa ja energiasyöppöjä itsessämme tunnemme olomme levolliseksi, luottavaiseksi ja turvalliseksi. Emme koe uhkaa mistään vaan luotamme täysin omaan tekemiseen ja sen tuomaan hyvään lopputulokseen. Selvitä itsellesi mitkä asiat jarruttavat ja horjuttavat tasapainoasi ja mitkä taas ylläpitävät sitä.

2. Lanttien kymppi

Mitä ikinä toivotkin ja haaveilet aloita se nyt! Mikään ei enään estä sinua ja vaikka tuntuisikin, että jokin olisi esteenä niin olet täysin valmis kohtaamaan esteen ja purkamaan sen edestäsi. Löydä tapasi elää runsasta elämää ja nauti olostasi. Muista, että runsautta ei mitata pankkitilin saldolla vaan sillä, mitä tunnet sydämessäsi ja kuinka paljon osaatkaan nauttia elämän kauneudesta ja kaikesta ihanasta mitä se eteesi tuo. Kun katselet ympärillesi tarkasti huomaat, kuinka paljon iloa se sinulle antaa. Älä keskity vajavaisuuksiin vaan siihen, mitkä ovat hyvin.

3. Miekkojen kolmonen

Pakkautuneet surut ja murheet voivat tuntua palana kurkussa. Sanoita huolet ulos, puhu itsellesi, puhu toiselle. Avaa pala kurkustasi ja tunne miten huolet lähtevät pikkuhiljaa muuttumaan rakkaudeksi. Jokin vanha pelko on voinut jäädä mieleesi tai vanha pettymys, joka vielä alitajuisesti voi ohjailla ja pitää sinusta kiinni. Älä pelkää kohdata näitä tunteita vaan hyväksy ne ja hyväksy itsesi kaikkine pelkoinesi. Mikään pelko ei peittoa rakkautta, rakkaus voittaa aina, mutta haasteetkin tulee kuitenkin kohdata. Mikä sinua estää saavuttamasta jotakin, mikä tunne tai ajatus se on, mikä valtaa ahdistuksella ja surulla? Sanoita se itsellesi ääneen ja sano itsellesi lopuksi, että minä riitän ❤️

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *