Hae
Mirva Emilia

New Yorkin luksuslukaalit – parasta realitya

Musta parasta realitya on ulkomaalaiset ohjelmat, kun voi heittää täysin aivot narikkaan ja olla vaan. Ehdottomasti paras sarja on New Yorkin luksuslukaalit. Näin lauantai-iltana onkin hyvä käpertyä realityn pariin, unohtaa tietokone hommat ja vaan katsoa silmät pyöreinä miten upeita asuntoja ja taloja maailmalla on. Ja mitkä hinnat, huh. Tämmönen tavallinen tallaaja ei voi edes ymmärtää miten voi olla monia miljoonia maksavia taloja. Mutta onhan ne tietysti ihan mielettömiä!

Parasta realitya on oma perhe

Meillä odotetaan jo paljon joululomaa ja sitä, ettei tarvitse aamulla lähteä mihinkään. Lapsista kyllä huomaa, että alkavat olemaan jo väsyneitä mutta reippaasti kuitenkin molemmat kouluun lähtee. Koulun joulujuhlia ei tänä(kään) vuonna ole mutta päästiin kuitenkin katsomaan kirkkoon Niksun musiikkiopiston kitaraesitystä. Niksu on harrastanut jo muutamia vuosia kitaransoittoo ja nyt päästiin ensimmäistä kertaa katsomaan esitystä. Ja hienostihan se meni vaikka pientä jännitystä ilmassa olikin 🙂 Aina se vaan liikuttaa kun saa nähdä oman lapsen esiintymisen. Kyllä sen itsekin muistaa miten koulun näytelmät tai kuoron esiintymiset jännitti. Tiesitkö muuten, että olen laulanut ala-asteella lapsikuorossa? Esiintymisiä harjoiteltiin pitkään ja kun päivä koitti ja yleisön eteen mentiin esiintymään niin kyllähän se jännitti. Mutta oli se kivaakin 🙂

Alkuviikon paukkupakkaset on pitänyt meidät täysin sisällä. Onneksi lapsilla on ollut vielä harrastuksia ennen lomaa, muuten täällä kotona olisi ollut täysi kaaos päällä. Semmoista pientä väittelyä lasten kesken tuntuu aina välillä olevan eikä kumpikaan osaa lopettaa sitä. Mutta meidän perhe ei taida siinä asiassa olla ainoa 😀 Onneksi kuitenkin löytyy enemmän niitä hetkiä, kun lapset puolustaa ja huolehtii toisistaan.

Nyt kun ne paukku pakkaset on pois ja ulkona on ihanan raikas ilma niin mää taidan lähteä ulos kävelylle. Sen jälkeen laitan saunan päälle ja syödään jotain hyvää iltapalaa. Ehkä kanahamppareita.

Aivan ihanaa lauantai-iltaa!

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *