Hae
Mirva Emilia

Alakuu ja tarot-torstai

Alakuu on paras istutus- ja kylvöaika ja nyt tässä hetkessä aika siihen on täydellinen. Sanotaan, että paras istutusaika alkaa alakuulla pari-kolme päivää täydenkuun jälkeen. Täysikuu oli viime sunnuntaina, joten päiviä on kulunut sopivasti ja nyt onkin hyvä aika kukkien, kasvien, vihanneksien, salaattien tai yrttien istuttamiseen. Itselläni on vielä perunat laittamatta maahan, joten ne istutan hetimmiten niin saadaan loppukesästä kattilallinen oman maan perunoita.

Alakuu eli laskeva kuu on myös siirtymävaihe johonkin uuteen. Täysikuu on voinut antaa energiaa ja uusia ideoita ja alakuun alkupuolella näitä odeoita onkin hyvä sulatella ja sen jälkeen vasta laittaa asioita eteenpäin. Alakuun aikana energiat voi olla jokseenkin matalat, eikä ihme jos täydenkuun aikana energiat on olleet todella korkealla ja ajatukset on käyneet isoilla kierroksilla. Vanhan kansanperinteen mukaan alakuu kestää noin 14 vuorokautta, joten malttia kannattaa pitää oman voiman kanssa. Jokaisen täydenkuun jälkeen ei tietenkään tätä matalaenergistä vaihetta itsessään tunne. Energiamuutokset riippuu aina siitä, miten täysikuu on itseensä vaikuttanut. Joskus se ei vaikuta juuri mitenkään ja joskus voi vaikuttaa vahvastikin.

Mutta, se siitä alakuusta, nyt siirrytään päivän toiseen aiheeseen eli tarot-torstaihin 😊 Valitse alla olevasta kuvasta sinua puhuttelevin kortti ja lue alta mitä kortti sinulle viestittää.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Maagikko

Kuuntele intuitiotasi herkällä korvalla ja aisti mihin sisimpäsi on sinua laittamassa. Älä sulje pois mitään kykyä tai taitoa mitä sinulla on, sillä ne ovat osa sinua ja niiden avulla voit toteuttaa itseäsi täydesti ja voimallisesti. Sinussa olevat kyvyt ja taidot auttavat sinua menemään kohti päämääriäsi, joten ala muuttamaan ajatuksesi teoiksi ja tunteet toiminnaksi. Pyri olemaan tasapainoisesti yhteydessä luontoon sekä henkimaailmaan, näin jalat pysyvät maassa, järki ja tunteet tasapainossa ja sydämesi pääsee loistamaan kirkkaasti yhdessä ideoidesi kanssa.

2. Sauvojen kuningas

Tarkastele miten voisit opettaa toisia oppimillasi taidoilla. Olisiko nyt aika ottaa tilanteet haltuun ja ryhtyä opettajaksi, suunnannäyttäjäksi, esimieheksi tai kouluttaa omaan yritykseen uutta henkilökuntaa. Sinussa on valtava määrä tietoa ja taitoa mitä tulisi jakaa eteenpäin, sillä se tieto mikä sinussa on, on todella arvokasta. Suuntaa energiaasi positiivisesti muiden auttamiseen ja sitä kautta myös oman itsesi uudelleen kehittämiseen. Kun jaamme omaa tietoamme eteenpäin voimme saada myös uusia oivalluksia heiltä, keitä opetamme ja sitä kautta pääsemme avartamaan myös omaa katselmusta.

3. Lanttien seiska

Muista kärsivällisyys sillä on erityisen tärkeää omassa henkisessä kasvussa ja kehityksessä. Odottamisen ja kärsivällisyyden ansiosta voimme valmistella itseämme tulevaan ja on myös hyvä antaa kasvulle tilaa, sillä kaikki asiat eivät tarvitse meidän tekoja vaan jotkut asiat kasvavat ja valmistuvat huomaamattamme. Jos yritämme liikaa itse vaikuttaa kaikkeen kasvumme hidastuu ja turhia epäonnistumisia tulee eteen. Ei pidä kiirehtiä turhaan vaan antaa asioille tilaa tapahtua omassa ajassa. Odotellessasi toteuta niitä asioita mitä voit ja anna muiden asioiden tapahtua omalla ajalla.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Teen myös ajanvarauksella 30 minuutin tulkintoja (40€). Voit varata aikasi numerosta 040 7270106.

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas (muistathan kesäkuun tarjouksen: ostaessasi vähintään 30€, saat kaupanpäälle 30g kiviconfettia. Ostaessasi vähintään 50€, saat kaupanpäälle 50g kiviconfettia)

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *