Hae
Mirva Emilia

Intohimo nousi viikon tarotkortiksi – uskalla olla vapaa!

Viikon tarotkortiksi nousi Intohimo, jossa valo tuhoaa vanhat ajatusmallit ja tuo sen sijaan puhdasta intohimoa elämää kohtaan. Avaudu elämälle niin koet jokaisen hetken syvästi ja täydellisesti. Edessä on uudenlaisen vapauden ja luovuuden aika, josta rajoittuneet asenteet ja tottumukset väistyvät tieltä.

Intohimo elämää kohtaan löytyy sisäisestä voimastasi

Hyväksy itsesi sellaisena kuin olet ilman mitään ehtoja. Nauti ja rakasta itseäsi ja ole itsestäsi ylpeä. Sinulla on tilaisuus kokea elämäsi entistä täydemmin kunhan uskallat luottaa vaistoihisi ja antaa elämällesi mahdollisuuden. Ole rohkea, vahva ja luottavainen itseäsi kohtaan. Kun huomaat oman herkkyytesi ja sisäisen voimasi olet valmis uudistumaan. Uudistumisesta saat lisää elinvoimaa ja jokapäiväisestä arjestasi tulee nautinnollisempaa. Lopeta epäröiminen ja luovu vanhoista peloistasi ja anna itsellesi täysi vapaus elää itsesi näköistä elämää ja uskalla olla vapaa.

Intohimon kortissa oleva nainen on itsevarma, jonka syvä läsnäolo tuo hänen elämäänsä ja olemukseensa lisää voimaa. Tällä hetkellä maailmassa tapahtuu paljon ja on aika ottaa oma elämä haltuun ja katsoa elämää eri näkökulmista. Nyt on sisäisen muutoksen hetki ja tämän muutoksen ja uudistumisen löydät syvältä sisimmästäsi. Luota mitä vaistosi ja intuitiosi sinulle sanoo ja uskalla elää sitä elämää, mitä sinä haluat. Voita pelot, nauti ja ota oma elämänhalusi omiin käsiisi.

Kortista huokuu vahva energia

Intohimon kortti on ollut mulle aina hyvin vahva ja itsevarmuutta hehkuva kortti sekä pakan yksi lempikorteistani. Kortin väreissä ja kuvassa huokuu itsevarmuus ja sisäinen voima, mikä meissä on. Leijona on vahva ja ylväs eläin, joka kantaa itseään arvokkaasti. Juuri niin, kuinka jokaisen meistä tulisi kantaa itseämme. Itsevarmuus tulisi näkyä meissä jokaisessa sillä, että rakastamme omaa elämäämme sellaisena kuin se on. Itsevarmuus ei ole kuitenkaan ylpeyttä vaan hellää rakastamista itseä ja muita kohtaan.

Viime viikon tarotkortti kehoitti kohtaamaan alitajunnastasi tulevat viestit. Alitajunnan ääni tulee syvältä sisimmästäsi, jota intohimon kortti kehottaa seuraamaan. Se on viisauden ääni ja Sinun todellinen tahtosi. Pinnalliset ajatukset ja haluamiset, kuten esimerkiksi ostokset mitä teet hetken mielijohteesta antavat sinulle hetkellisen nautinnon kun taas ne asiat, mitkä tulevat syvältä sisimmästäsi ovat aitoja ajatuksia ja haluamisia joihin kannattaa panostaa. Ne ovat asioita mitkä kestää elämässäsi ja tekevät sinut onnelliseksi ja rikkaaksi elämää kohtaan ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.