Hae
Mirva Emilia

Korona kuulumisia

Niinhän siinä kävi, että korona rantautui meillekin. Tää viikko (ainakin) menee kotikolossa siis lepäillen, sarjoja katsellessa ja lapsia hoitaessa. Luultavasti tämä on siis koulusta tullut, nimittäin meillä vanhemmilla ei vielä ainakaan tartuntaa ole. Onneksi juuri kävin tekemässä viikon ruokaostokset niin niillä pitäisi pärjätä ilman suurempia ulkopuolisia apuja ja ostin ihanan kukkakimpun uudelle viikolle. Näin kun kevät alkaa läheneen niin ostan usein kaupasta kukkia kun edelliset on nuupahtaneet. Pientä piristystä arkeen ja työpäiviin. Toki jos tän olisin tiennyt, että korona iskee niin olisin ostanut herkkujakin kaappiin ?

Tähän asti ollaan säästytty pienillä oireilla. Lievää päänsärkyä, kurkkukipua, mahakipua ja väsymystä. Vaikka oireita on suht paljon niin silti kaikki on tosiaan ollut lieviä. Ja toivotaan, että näin myös jatkuu. Tänään piti lähtee pitkästä aikaa taas hiihtämään, mutta jätin sen tällä kertaa. Vaikkei mulla tartuntaa vielä ole ja ilmeisesti voisin normaalisti liikkua, mutta haluan kuitenkin olla lasten kanssa kotona. Enkä tietenkään halua olla riskinä muille. Aina kun lapset sairastaa niin en halua lähteä mihinkään vaan olla niiden kanssa koko ajan. Silloin lapsetkin tuntee olonsa mahdollisimman hyväksi ?

Koronasta huolimatta työt jatkuu kotona normaaliin tapaan. Olen saanut katsottua sähköpostit kaikki läpi ja palaverikin onnistui hyvin vaikka olohuoneesta kantautuikin Alvinin ja pikkuoravien aivoihin saakka menevä kimeä ääni ? Siis niiden oravien ääni on ihan järkyttävän kimeä! Se ääni oikein uppoutuu tuonne pään sopukoihin ?

Toivotaan, että selvitään vähällä vaikka tauti kaikki kävisikin läpi. Onneksi meidän Tahvo -kissa tulee aina parantamaan ja nukkumaan viereen silloin kun joku on kipeenä. Eipä se paljon tänään(kään) oo sohvalta liikkunut. Taisi kerran käydä syömässä ja äkkiä takasin nukkumaan. Ollaan saatu kyllä niin kiltti, ihana ja lepposa kissa. Ja mitä vanhemmaksi käy niin sitä lähemmäs se tulee nukkumaan, jos nyt enään lähemmäksi pääsee. Usein yöllä herään siihen kun Tahvon pää on melkein mun tyynyllä ? Kesällä Tahvolle tulee jo yhdeksän vuotta ❤

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *