Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai – herkkyys on voimavara

Herkkyys. Sitä mielletään usein heikkoudeksi ja, että sitä pitäisi piilottaa kovan kuoren alle. Tämän takia herkkyyttä usein peitellään, koska ei halua näyttää ”heikolta” eikä anneta tunteiden tulla näkyviin sellaisina kuin ne ovat. Ja mitä tästä voi seurata? Pahimmillaan masentuneisuutta kun pitää olla jotain muuta mitä oikeasti on eikä voimavara riitä siihen alkuunkaan. Tai voi hetkeksi aikaa riittää kun oikein ponnistelee, mutta vähiin ne voimat alkavat loppujen lopuksi käymään. Herkkyyden alle piiloutuu kuitenkin niin paljon asioita, joista pitäisi ehdittomasti olla ylpeä eikä suinkaan piilotella niitä. Nämä ovat esimerkiksi luovuus, empaattisuus, auttavaisuus, kuuntelevat korvat sekä hyvä intuitio.

Herkkä huomaa ja vaistoo asioita, mikä nousee omasta intuitiosta, kuudennesta aistista ja sitä ei pidäkään väheksyä millään tavalla. Asiat mitkä vetää puoleensa niin niihin kannattaa keskittyä kun taas ne mitkä eivät tunnu hyvältä kannattaa välttää. Herkkä osaa nähdä kaikki arjen pienetkin asiat ja iloita niistä. Herkkä ja syvällinen ihminen näkee ja aistii myös enemmän kuin sen, mitä tapahtuu tässä ja nyt. Syvällinen ajatusmaailma voi kuitenkin aiheuttaa joskus tuskaa ja esimerkiksi ristiriitatilanteet vievät herkkää kauemmaksi ja saa olon tuntemaan todella epämieluisaksi.

Itse tunnistan näitä piirteitä itsessäni ja onkin ollut aikamoinen työmaa ensin hyväksyä itsessäni oma herkkyys ja sitten uskaltaa tuoda esiin sitä myös muille. Tunnistatko sinä näistä piirteistä itseäsi? 😊

Alkutekstistä tuli taas vähän liian pitkä. Voisin kirjoittaa tästä aiheesta vaikka kuinka paljon ja ehkä tästä jossain vaiheessa oman erillisen blogin kirjoitankin 😊 Mutta sitten päivän aiheeseen, eli tarot-torstaihin. Valitse alla olevasta kuvasta intuitiivisesti sinua puhuttelevin kortti. Pääset lukemaan alta mitä kortti sinulle tähän hetkeen viestittää.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Temperance

Silloin kun tuntuu ettei asiat etene suuntaan eikä toiseen niin olisi tärkeää, ettei lähtisi sen tuomaan paniikkiin tai turhautumiseen mukaan vaan pyrkisi pitämään oman sisäisen rauhan. Tämä auttaa näkemään asioiden valoisat puolet sekä sen, mille voit tässä hetkessä tehdä jotakin ja mihin voisit suunnata energiasi. Jos jokin epämiellyttävä asia vie liikaa aikaasi niin mieti voisiko sitä jättää vähemmälle ja kerätä voimaa jollain sinua miellyttävällä tavalla, jotta saat vietyä projektisi loppuun. Tai onko sitä epämiellyttävää asiaa pakko edes jatkaa vaan mitä jos keskittyisit ennemmin niihin asioihin, jotka ovat lähellä sydäntäsi? Kuulostele omia energioitasi ja sitä mihin aikaasi käytät.

2. Strength

Voima ja harmonia kumpuaa sisältämme. Tämä tunne tulee kun koet olevasi tilanteen herra ja hallitsevasi omat tunteesi ja ajatuksesi. Tasapainoa ja omaa voimaa on helppo horjuttaa egon kautta ja mitä enemmän menemme sen maailmaan mukaan niin sitä herkemmin tasapaino herkkyy ja sisäinen voima ja harmonia hiljenee. Kun koemme olevamme tilanteen herrana tiedämme mitä teemme. Luota omaan arvostelukykyysi ja seuraa vaistoasi. Älä anna kenenkään tai minkään horjuttaa sitä, sillä oman voimasi ja harmoniasi kautta pääset kokemaan ennennäkemätöntä menestystä ja runsautta. Juuri sellaista menestystä mitä sinä itsellesi haluat.

3. Wheel of fortuna

Elämä on täynnä muutoksia ja muutosten mukana voi tulla haasteita, joista opimme. Henkinen kasvu ei lopu koskaan ja opimme koko ajan itsestämme ja ympäristöstämme enemmän ja enemmän. Ne opit mitä otamme vastaan on itsestämme kiinni. Toistammeko samaa kaavaa ja jopa virheitä koko ajan vai otammeko opiksemme vanhoista tavoista? Tämä on jokaisesta meistä itsestämme kiinni. Kukaan muu ei voi tehdä päätöksiä puolestamme. Kohtalon kortti muistuttaa siitä, että kohtalo näyttää mihin suuntaan oppiemme perusteella voisimme suunnata. Kohtalo ei kuitenkaan väkisin vie uuteen suuntaan jos emme itse salli sitä. Muista kuitenkin, että kohtalo kuulee alitajuntamme mitä me emme vielä välttämättä kuule, joten varaudu yllätyksiin. Kohtalolla voi olla jotain suurta varallesi 😉

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata myös ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *