Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Häirintä – mielenohjaus parempaan

Tee itsellesi positiivinen mielenohjaus tällä viikolla, sillä viikon tarotkortiksi nousi Häirinnäin kortti mikä pyytää sinua ohjaamaan omaa mieltä hyvään ja parempaan suuntaan. Mieli voi mennä alas turhautumisen ja kärsimättömyyden vuoksi. Viikon tarot pyytääkin sinua pysähtymään, hengittämään syvään ja laukaista itsestäsi kaikki negatiiviset energiat ja ajatukset pois ja keskittyä tähän hetkeen. Elämää ei voi tietää eteenpäin, miksi siis murehtia siitä liikaa kun voi nauttia tästä ihanasta keväästä ja päivästä mikä meillä on.

mielenohjaus laajentaa elämänkatsomusta

Tutkailemalla omaa tilannettasi huomaat, rajoitatko itseäsi liikaa arjessasi. Omien rajojen sisäpuolella eläminen tuo turvaa, mutta pidemmän päälle se on yksitoikkoista eikä kanna hedelmää. Vanhoista kaavoista irtaantuminen voi olla elämäsi matka uuteen ja se voi tuoda elämääsi paljon enemmän runsautta ja onnellisuutta kuin se, että elät omien rajoituksiesi mukaan.

Pienillä askelilla voit laajentaa omaa näkemystäsi maailmasta ja itsestäsi. Näin asiat alkavat lutviutua eteenpäin omalla painolla ilman painavaa painolastia ja elämä näyttää oikean suunnan. Vanhat kaavat eivät välttämättä vie sinua enään eteenpäin vaan ne voivat jopa jarruttaa sinun omaa tekemistä. Laajenna omaa katsomustasi ja ajatuksiasi, koska ne vievät sinua eteenpäin kohti unelmiasi.

Nyt ei ole aika jäädä ihmettelemään paikoilleen vaan katsoa mitä sinun ympärilläsi on ja tarttua uusiin mahdollisuuksiin kiinni. Näiden mahdollisuuksien ei tarvitse olla mitään isoja vaan sellaisia, pieniä asioita ja tekoja itsesi hyväksi, jotka vievät sinua pikkuhiljaa eteenpäin. Lähde kävelemään lenkillä välillä aivan toiseen suuntaan kuin ennen ja ihastele kauniita maisemia mitä luonto tarjoaa. Lue elämänkertojen sijaan jokin ihana rakkauden kirja. Mitä vain, mikä hieman vie sinua siitä tutusta ja turvallisesta pois. Pienetkin muutokset tuovat ajatuksiisi muutosta ja mielenohjaus ohjautuu uudenlaisiin asioihin.

vaikeat valinnat tarvitsevat kärsivällisyyttä

Joskus eteen voi tulla valintoja, jotka tuntuvat vaikeilta ja haastavilta. Ei tiedä mihin suuntaan menisi ja mitä tekisi, ajattelisiko järjellä vai intuitiolla. Valintojen tekemiseen tarvitaankin kärsivällisyyttä ja se onkin toinen asia mitä häirinnän kortti pyytää sinulta. Älä tee päätöksiä hätiköidysti vaan punnitse eri vaihotehtoja ja laajenna myös tässäkin tilanteessa katsomustasi. Kärsimättömyydellä et saavuta sitä tilannetta, mihin oikeasti pyrit ja haluat päästä. Siksi kortin viesti onkin tärkeä ja muistuttaa omasta kärsivällisyydestä ja sen tuomasta hyvästä lopputuloksesta.

Teen henkilökohtaisia tarot-tulkintoja niin palvelunumeroni kautta 0700-94002 (hinta 2,38€/minuutti) kuin myös oman henkilökohtaisen numeroni kautta, 040 7270106. Halutessasi, voit tilata myös kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *