Hae
Mirva Emilia

Irti päästäminen vapauttaa Sinut omista kahleista

Halusin nostaa tälle päivälle Sinulle tarotkortin ja tämä kortti on irti päästäminen. Välillä tuntuu siltä, että on vaikea mennä eteenpäin eikä pysty vastaanottamaan uusia ideoita tai ajatuksia. Tähän tilaan on joutunut kun on täydessä kielteisyyden tilassa. Ei ole halua uudistua vaikka tosiasia on se, että ainoa tie pois tästä on katsoa asioita toiselta kantilta. Laajentaa omaa ymmärrystä sekä asenteita. Jotta irti päästäminen on  mahdollista on asioita katsottava uudesta valosta sillä se, hajottaa kielteisyyden tilan ja avaa lukot millä pääset taas eteenpäin. Kurkota kohti korkeuksia ja luovu vanhoista tottumuksista ja luota elämään.

irti päästäminen menneestä synnyttaa sinulle uuden alun

Olin itse pitkään kiinni menneessä, negatiivisissa ajatuksissa ja peloissa mitä itse itselleni loin. En päässyt eteen enkä taaksepäin ja olin täysin jumissa luottamatta itseeni ja toisiin. Jotta olen päässyt tämän yli olen tehnyt vuosia valtavasti sen eteen töitä. Olen kasvattanut itseäni henkisesti uudelleen ja opetellut luottamaan itseeni ja siihen, että elämä ja jokin tuolla ylhäällä pitää musta huolen. Ja uskon, että tämä jokin on mun edesmennyt setäni. Olen nähnyt sedästäni monia unia ja yhdessä hän jätti minulle myös viestin.

Tämän henkisen kasvun myötä olen oppinut ja nähnyt kuinka meistä pidetään huolta ja johdatetaan kulkemaan omaa tietä pitkin. Se, että oma tunne-elämä romuttuu tai koetaan henkistä kiusaamista jättää pitkäksi aikaa arvet ja niistä on vaikea päästää irti. Itse tein vuosia töitä sen eteen, että pystyin luottamaan ja arvostamaan taas itseäni. Yhden ihmisen sanat voi mennä niin syvälle, että se laittaa oman itsetunnon ihan alas. Kun olin valmis ja pystyin päästäämään irti niistä menneistä sanoista ja teoista niin olen ollut paljon itsevarmempi ja luottanut itseeni. En anna enään kohdella itseäni niin, miten minua on kohdeltu. Se, että päästää irti pikkuhiljaa menneestä auttaa sinua saamaan uutta alkua. Näet itsesi aivan uudessa valossa, hehkeänä ja onnellisena etkä anna enään toisten satuttaa sinua. Tässä on myös tärkeää luottaa omaan intuitioon ja siihen, että miltä jokin asia tuntuu. Jos jokin tuntuu huonolta niin siihen ei ole pakko lähteä ja antautua. Uskalla tehdä muutoksia elämässäsi, missä ajattelet omaa itseäsi ja sinun hyvinvointia. Heitetään yhdessä menneet ja negatiiviset tunteet taivaan tuuliin ja ollaan valmiita ottamaan vastaan kaikki se rakkaus mitä elämä meille on antamassa <3

-Mirva

Instagrama @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.