Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: torjunta – sytytä energiasi uudestaan

Viikon tarotkortiksi nousi Torjunta, mikä kertoo torjututuista tunteista, energian ylikuormituksesta ja oman energian vastustamisesta. Kortti kuvaa vahvasti toiminnan puutteesta pelon ja epävarmuuden vuoksi. Toisaalta kortin energia suojaa jo koetuilta pettymyksiltä mikä taas on oma rajoittava tekijänsä vapauttaa itsensä energiakahleista.

Torjunta – kuin kaksi vartijaa

Kortin kuvassa on kaksi sauvaa. Kutsunkin näitä vartijoiksi, jotka vartioivat ettei mikään tai kukaan pääse sisältämme eteenpäin. Toisinsanoen vartioimme itseämme liikaa peloilta ja pettymyksiltä mitä olemme jo kokeneet emmekä anna energian liikkua vapaasti. Ja mitä tämä vartioiminen saa aikaan, tietenkin turhautumista, ärsyyntymistä, levottomuutta ja kiukkuisuutta. Tunne on kuin olisi vankilassa eikä ulospääsyä ole. Tämän tunteen moni voi varmasti allekirjoittaa. Tässä tunteessa tuntuu kuin kurkussa olisi niin suuri painolasti, ettei äänikään kulje vaikka kuinka huutaisi. Siksi tästä vankilasta tulisi vapautua mahdollisimman nopeasti, jotta pääset taas luomaan ja toteuttamaan uusia projekteja.

Jotta oma energia pääsee liikkeelle tulisi tehdä jotain liikkuvaa. Jotain mikä saa mielen virkeäksi sekä kropan liikkumaan ja vapautumaan turhautumisen tunteesta. Kun oman energian suuntaa oikeaan suuntaan se kehittyy ja sen avulla voimme käyttää energiaamme voimavarana ja suunnannäyttäjänä. Omaa energiaa kannattaa siis todellakin kuunnella ja aistia, sillä se voi viedä paikkoihin mihin et olisi uskonutkaan päätyväsi. Omaa energiaa onkin turha vastustella, sillä silloin kun se virtaa vapaasti niin silloin elämässä alkaa tapahtua hyviä ja jopa odottamattomia asioita.  On hyvä viedä itseään välillä mukavuusalueen ulkopuolelle ja saada uusia kokemuksia ja uusia onnistumisen tunteita.

Ainoa asia mikä meitä todellisuudessa pidättelee on meidän oma mieli. Aina voimme sanoa tai jopa syyttää jotain toista tai muuta asiaa miksi asiat eivät tapahdu haluamallaan tavalla. Takana on kuitenkin oma pelko mikä tulee menneisyydestä tai jopa kaukaa edellisistä elämistä. Tämä pelko suojelee omalla tavallaan mutta suojeleeko se kuitenkin loppujen lopuksi liikaa. Mitä menneisyydestä on oppinut, ettei sama toistuisi? Mitä voisi tehdä tällä hetkellä toisin, jottei pettymyksen tai pelon tunnetta tarvitsisi tuntea? Kaikki asiat mitä olemme kokeneet on ollut tarkoituksellisia, kaikilla niillä on ollut jokin opetus omassa elämässä. Ole valmis menemään syvälle ajatuksiisi ja näkemään mitä elämä on opettanut ja anna energiallesi tilaa virrata luonnollisesti. Muista, että jääräpäinen toiminta sekä liiallinen itseään pakottaminen luo vain turhaa stressiä ja ahdistusta. Anna ajatuksillesi tilaa ja käytä luovuuttasi tanssien, maalaten tai juosten. Mikä vain on sinun tapasi vapauttaa energiaasi.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min).

Teen myös kirjallisia tulkintoja sähköpostiin (60€) sekä ajanvarauksella 30 minuutin (40€) ja 15 minuutin (25€) tulkintoja. Voit tiedustella lisää numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *