Hae
Mirva Emilia
Kaupallinen yhteistyö

Viikon Tarotkortti : Maljojen Ässä – Tunteesi selkiintyvät

Kaupallinen yhteistyö: Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Viikon tarotkortiksi nousi Maljojen Ässä, mikä on eheytymisen ja omien tunteiden selkiintymisen kortti. Maljasta virtaava valo antaa Sinulle voimaa luottaa omiin tunteisiisi ja voimaa rakkauden jakamiseen. Voit jakaa rakkautta eteenpäin ilman pelkoa sekä myös vastaanottaa rakkautta ilman pelkoa.

Maljojen Ässä kuvaa avointa ja luottavaista sydäntä sekä kykyä osata rakastaa vilpittömästi yrittämättä ponnistella liikaa rakkauden eteen. Ilmaise sinäkin tunteesi rehellisesti, selkeästi ja puhtaasti. Näin saat oikeanlaista rakkautta myös takaisin. Anna luottamuksen elämään ja rakkauteen kasvaa entisestään.

Maljojen Ässä auttaa selkeyttämään Tunteesi

Opit hiljalleen hyväksymään rakkauden sellaisenaan kuin se on etkä yritä ponnistella liikaa sen eteen. Luottamus rakkautta kohtaan opettaa nauttimaan elämästä ja oma luovuus kasvaa. Kaikki näyttää paremmalta kun ei tarvitse ponnistella rakkauden eteen vaan alat luottamaan itseesi, rakkauteen sekä muihin ihmisiin. Kun tunteesi selkiintyvät myös silmäsi avautuvat kaikelle sille kauneudelle mitä ympärilläsi on. Rakkautta ei voi pakottaa vaan se tulee sisimmästä. Tämän puhtaan rakkauden ja luottamuksen avulla voit kokea kaikkea ihanaa ja runsasta elämässäsi ❤️

Osoita tunteesi

Tunteiden näyttäminen ei aina välttämättä ole helppoa. Usko kuitenkin siihen omaan rakkauteen ja siihen mitä sinä voit ja haluat antaa sekä vastaanottaa. Älä pelkää rakkauttas, sillä rakkaus eheyttää ja voimaannuttaa sinua. Osoita omalle kumppanillesi rakkautesi. Älkää menkö riidoissa nukkumaan ja toivottakaa joka aamu hyvää työpäivää suukon kanssa. Tai lähetä ystävälläsi hyvän päivän toivotus sydämen kera. Näin saat itsellesi rakkaudellisen ja puhtaan olon sekä ystävällesi tai kumppanillesi hyvän päivän aloituksen. Nämä on pieniä tekoja, mutta niillä on suuria vaikutuksia niin itseen kuin toiseen. Kuka sinun elämässäsi voisi olla tänään, kenelle osoitat pyyteetöntä ja aitoa rakkautta?

Viime viikolla tarotkortiksi nousi Surun kortti, mikä kehotti Sinua käsittelemään suru loppuun asti jäämättä kuitenkaan kiinni menneeseen. Jos tunnistat itsessäsi tätä surua, tämän viikon Maljojen Ässä auttaakin pääsemään siitä yli ja antaa Sinulle rakkautta ❤️

Vuosi alkaa myös lähenemään loppua, joten jos haluat ensi vuodelle itsellesi tulkinnan, mikä sisältää mm. seitsemän kortin pöydän sekä enkelikortin viestin, niin nyt olisi siihen hyvä aika ❤️ Käy kurkkaamassa mun facen sivuilta yhteystiedot ja ota rohkeasti yhteyttä ? Teen myös joka päivä (9-22) oman palvelunumeroni kautta tarot-tulkintoja numerossa 0700-94002, hinta 2,38€/minuutti ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia 

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

Kaupallinen yhteistyö: Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.