Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Lanttien Ritari – jaksa vielä hetki

Lanttien Ritari nousi viikon tarotkortiksi ja tämä on oikea uusien mahdollisuuksien kortti. Tämän kortin valtava energia antaa vahvuutta ja rohkeutta lähteä tekemään muutoksia omassa elämässä ja katsomaan, mitä ihania mahdollisuuksia elämässä voisi ollakaan. Kortin Ritari on vahva ja päättäväinen, joka aloittaa ns. uuden kylvön omassa elämässä ja lähtee rakentamaan omia asenteita, ajatuksia ja tasapainoa ihan uudella tavalla.

Ritarin hevonen taas katsoo taakseen, joka antaa varmuuden ja vahvistuksen siitä, että on aika jättää vanhat asenteet ja itseä jumittavat asiat ja tilanteet taakse ja lähteä omalla rohkeudella ja päättäväisyydellä kohti uusia haasteita.

Lanttien Ritari – jaksa vielä viimeinen ponnistus

Takana on pitkä matka, mutta vielä tarvitaan energiaa saattaa matka tiensä päähän. Asioiden loppuun saattaminen voi joskus vaatia suuriakin ponnisteluja, mutta tämän ponnistelun jälkeen sisällesi kasvaa rauha ja tasapaino. On uuden kasvun aika, mutta ennen sitä on vietävä asioita loppuun. Käytä energiasi siihen, sillä sinusta löytyy vielä ahkeruutta ja halua viedä asiat päätökseen. Ympärilläsi on auringon tuomaa energiaa ja voimaa, jotka antavat sinulle uuden kasvun mahdollisuuden, kunhan vanha on ensin käsitelty ja jätetty taakse.

Mitä eteesi tuleekaan, nauti siitä

Asioita tehdessä on hyvä keskittyä siihen miten teet eikä pääasia ole se, mitä teet. Käytä aistejasi ja keskitä energiasi tähän hetkeen. On tärkeää keskittyä siihen miten asioita tekee. Teetkö niitä rutiininomaisesti vai nauttisitko mieluummin tekemisestäsi tietoisesti? Viikon tarotkortin sanoma onkin hyvin vahva ja selkeä; elämä on tässä ja nyt, älä elä huomisessa. Nauti aisteista ja tekemisistäsi ja anna itsellesi lupa nauttia elämästä.

Vaikka on selvät päämäärät elämässä ja niitä kohti mennään, niin muistetaan silti nauttia jokaisesta saavutuksesta päämäärää tavoittaessa. Jokaisen pienenkin saavutuksen tullessa, huomaa kuinka paljon olet keskittynyt tekemääsi ja laittanut siihen energiaasi. Nauti näistä välietapeista ja kiitä itseäsi. Muistetaan kovankin työnteon keskellä olla tyytyväisiä siitä, missä olemme ja miten siihen on päästy. Olet ansainnut kaiken hyvän palkkioksi siitä, miten paljon olet tähän hetkeen ponnistellut. Ota tämä hyvä ja palkitseva energia vastaan, mitä kortti Sinulle lähettää ❤️

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

 

2 kommenttia

 1. Terttu kirjoitti:

  Hei Emilia!
  Kiitos taas ihanasta tulkinnasta.
  Haluan kertoa sinulle, että joka kerta kun luen viestejäsi minulla menee väreet pitkin kehoa, nytkin tuli niin kylmä. ❤

  Kiitos sinulle!
  Teet ilmeisesti myös yksityistulkintoja, mikä siinä olikaan hinta?

  T. Terttu Grönberg

  • Mirva Emilia kirjoitti:

   Moikka, ihana kuulla että tekstit koskettavat ❤️ Teen tulkintoja tosiaan oman palvelunumeroni kautta numerossa 0700-94002, hinta 2,38€/minuutti sekä myös normaalin numeroni kautta puolen tunnin tulkintoja hintaan 30€ ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *