Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Torni – nyt kaatuu vanhat rakenteet

Viikon tarotkortiksi nousi Torni, mikä on hyvin vahva energinen kortti. Kortissa vanhat rakenteet alkavat kaatua ja pölyn laskeuduttua ajatukset ja mieli selkiintyvät. Rohkea elämänmuutos on paikallaan ja, kun sellainen tulee eteen niin sitä ei tulisi jättää käyttämättä. Hetki tulee, mutta se menee myös nopeasti ohi.

Vanhojen rakenteiden uudelleen katsaus on tämän viikon teema. Tarkastele millä tavalla olet oppinut ajattelemaan, käyttäytymään tai onko jokin ihmissuhde vain roikkumassa mukana vaikkei siitä enään itse eikä toinenkaan saa mitään. Tornin kortti on todella haastava kortti, koska se pyytää avaamaan katsetta omaan mieleen todella rehellisesti. Niin, ettei siitä jää mitään piiloon ja puuttumaan. Uudelleen ajattelua voi tuoda jos jonkinmoisia tunteita pintaan. Hämmennystä, surua mutta samaan aikaan iloa siitä, että nyt voi päästää irti vanhoista ja kehittyä korkeammalle tietoisuuden tasolle. Tämä on sitä itsensä kehittämistä! Koskaan ei ole liian myöhäistä tarkastella ajatuksiaan ja omaa toimintaa ja aina voi oppia sekä nähdä tilanteet uudessa valossa. Koskaan, ei koskaan ole liian myöhäistä.

Meissä on menossa jatkuvasti muutosta eikä sitä pitäisi estää. Joskus muutos tapahtuu helpommin ja joskus vaikeammin, mutta kaikki ne tapahtumat kuuluvat kehitykseen. Mutta onhan se niin, että mitä enemmän yritämme estää muutoksen tulevan niin sitä enemmän joudumme kärsimään. Elämään heittäytyminen voi olla joskus vaikeaa luottaa, mutta jos emme muuta omia tapojamme niin jatkamme samaa kehää. Siksi asioista, jotka eivät vain kertakaikkiaan ole enään tätä päivää sinussa on luovuttava. Vaikka vaikealta se alkuun voi tuntuakin ja ajatukset voivat myllertää todella lujasti. Mutta loppujenlopuksi teemme silloin palveluksen itsellemme ja mahdollisesti myös muille. On hyvä ymmärtää asiassa kuin asiassa, että ne tapahtuvat omaksi parhaaksi. Jossain vaiheessa meitä valmistellaan ja koetuksia voi tulla eteen, mutta silloin kun olemme varmoja uudesta tekemisestä niin selviämme koetuksista varmemmin ja vahvemmin kuin ennen.

Anna muutokselle mahdollisuus, anna sisäiselle muutokselle mahdollisuus. Ei pitäisi elää vanhassa todellisuudessa vaan ottaa mukaan uutta ja itseä eheyttävää toimintaa. Näin negatiiviset ajatusmallit saavat kyytiä ja hyviä asioita pääsee tulemaan lukemattomia määriä elämääsi.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106. 

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *