Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstain maadoittavat lantit

Tarotkorteissa lantit symboloivat maanläheisiä asioita, kuten rahaa, materiaa ja kehoa. Lanttien elementti on maa, mikä on tietenkin myös yksi maadoittumisen merkki. Lanttien kortit ainakin Crowleyn taroteissa, mitä käytän työssäni on sävyltään hyvin maanläheiset. Crowleyn kortit on muutenkin ollu mulle aina tasapainoisimmat kortit ja parhaiten puhuvimmat. Ja tänään nämä kortit puhuttelikin eniten, joten tarot-torstain viesti tulee mulle tärkeimmästä ja rakkaimmasta pakasta eli Crowleysta 😊 Olis kiva kuulla mitä tarotpakkaa sää tykkäät käyttää, jos tarotteja käytät? Pakkojahan on vaikka kuinka paljon erilaisia ja multakin hyllystä muutamia löytyy mitä käytän juuri näin torstaisin. Ja se onkin tuntunut tosi kivalta vaihtelulta vaikka hieman se enemmän työtä itseltään vaatiikin, että pääsee itse korttiin sisään. Korttien kuvat ja symbolit merkitsee tulkinnassa paljon ja tarkastelenkin uuden pakan kortteja aina tosi tarkkaan. Ja tätä tietysti suosittelen myös teille ketkä tarotteja kotona nostelee 😊

Mutta sitten itse asiaan, eli kortin valintaan ja viestiin. Tällä kertaa käytän tosiaan Pienten salaisuuksien korteista Lanttien kortteja.  Valitse taas intuitiota käyttäen (tämä on aina sulle hyvää intuition harjoittamista) sinua puhuttelevin kortti ja lue alta sinulle tarkoitettu viesti.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Voima

Voiman kortti pyytää tarkastelemaan sinun omia voimanlähteitä. Mistä asioista sinä voimaannut ja saat lisä energiaa itsellesi? Muista, että nämä asiat ovat sinua varten. Jos kuuntelee liikaa ulkopuolelta tulevia sääntöjä ja neuvoja saattaa harhautua omalta polulta ja sivuuttaa omat tunteet. Siksi on tärkeää pitää omat rajat ja pitää niistä huolta. Ei kannata olla liian tottelevainen ulkopuolisiin neuvoihin, jos se tuntuu itsestä väärältä. Omat rajat ja säännöt luovat itselleen turvallisuutta ja ainoastaan me itse voimme tietää miksi ja mihin tarvitsemme mitäkin rajoja ja sääntöjä. Voiman kortti symboloikin sisäistä tietoisuutta, viisautta ja voimaa mitä tulee käyttää varsinkin silloin kun omia rajoja ja sääntöjä kysytään.

2. Huoli

Huolen kortti pyytää jättämään taakse vanhojen uskomusten, ajattelutapojen ja murheiden hautomisen. On aika katsoa millä uudella tavalla asioita voisi ajatella ja mikä on sinun tapasi nähdä asiat eikä enään vanhojen tottumuksien kautta. Huolenaiheet, mitä kortti pyytää tarkastelemaan tarkemmin on etupäässä ulkoiset asiat, kuten raha, ihmissuhteet tai työ. Tämän kortin myötä onkin aika kääntää uusi sivu, sillä nämä vahvat tunteet mitä käyt nyt läpi kertoo muutoksesta mitä sisimpäsi kokee. Muista, että ego suurentelee aina näitä murheita ja huolia.

Mistä sinä voisit irrottaa otteen antamatta mielellesi ylivaltaa? Uskalla luopua vanhoista ja totutuista ajattelu- ja jopa toimintatavoista, koska silloin uudet mahdollisuudet pääsevät elämään. Jos mitään ei muuta niin silloin mikään ei muutu. Muutos voi tuoda pelkoja ja hämmennystä. Tiedosta kuitenkin, että nämä pelot ja hämmennykset on ainoastaan ajatuksia. Käytä tätä ajatusta voimavaranasi ja eteenpäin vievänä energiana. Kun päättää, ettei halua elää enään huolien ja murheiden energioissa niin silloin oma luja tahtotila lähtee käyntiin ja elämä pääsee tekemään täyskäännöksen.

3. Lanttien ässä

Tämä on oikea suuren menestyksen, eheyden ja sydämen avautumisen kortti. Anna tietoisuutesi kasvaa ja kehittyä entisestään ja arvosta kaikkia asioita mitä olet elämässäsi saanut aikaan ja nauti kaikesta mitä saat. Kortin simpukka on täysin avoin mikä kertoo siitä, että myös sinun sydän on avoinna vastaanottamaan ja antamaan rakkautta, eheyttä ja runsautta. Lanttien ässä pyytää kuitenkin tarkastelemaan omia tarpeita ja ajatuksia näistä. Älä vaadi itseltäsi asioita mitä et todellisuudessa edes tarvitse vaan näe ne asiat mitä olet saavuttanut ja ole niistä kiitollinen. Näin voi nauttia sisäisestä rauhasta ja tasapainosta kun ei tarvitse koko ajan olla saavuttamassa jotain mitä ei välttämättä edes tarvitse. Kaikki aineellinen asia ja maailma heijastuu omaan henkiseen hyvinvointiin. Haalimalla tavaraa, mitä ei oikeasti edes tarvitse voi tarkoittaa sitä, että juoksee karkuun jotain käsittelemätöntä asiaa. Arvosta ja ole kiitollinen kaikesta mitä sinulla jo on ja kaikesta siitä mitä sinussa on. Se on suurta menestystä sekä kokonaisvaltaista täyttymyksen tunnetta.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata myös ajan 30 minuutin tulkintaan (40€), 15 minuutin tulkintaan (25€) tai tilata itsellesi kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *