Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstain energia kulkee läpi juhannuksen

Tämän kertainen tarot-torstain voimakas energia vaikuttaa koko juhannuksen ajan. Kortteja nostaessa energisoin kortit todella voimakkaasti, sillä haluan että jokaiselle meistä tulee elämämme kaunein juhannus. Olimme sitten yksin tai yhdessä. Tämä erikoinen aika on vienyt meitä henkisesti ihan uudelle tasolle ja tätä omaa kasvua onkin syytä hieman juhlistaa keskikesän juhlien merkeissä. Juhlit sitten yksin tai yhdessä niin juhli itseäsi, kasvuasi ja ota koko juhannuksen ajan valitsemasi kortin/korttien energia vastaan.

Pyydän, että suljet silmäsi ja keskityt pienen hetken tähän hetkeen. Tyhjää mielesi ajatusten vilinästä ja valitse alla olevasta kuvasta intuitiivisesti sinua puhuttelevin kortti.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä kortti on numero 2

Oikealla kortti on numero 3

1. Lanttien Prinssi – vahva energia vie eteenpäin

Nyt on aika tarttua tuumasta toimeen eikä jäädä tuleen makaamaan. Tee sellaisia asioita, joista tiedät ja tunnet että ne ovat sinulle hyväksi, ovat tasapainossa arvojesi kanssa ja tuottavat iloa niin sinulle itsellesi kuin myös läheisillesi. Kosketa ja ole lähellä luontoa, kävele ulkona paljain varpain ja nauti ihanasta kesätuulesta. Uskalla viedä omat suunnitelmat loppuun asti äläkä vie ajatuksiasi turhiin itsesyytöksiin. Sinut valtaa vahva energia, mikä vie sinua eteenpäin ja juuri oikeaan paikkaan missä tunnet olosi hyväksi. Mitä ikinä päätätkin tehdä niin anna itsellesi lupa onnistua ja uudistua. Nauti elämän runsaudesta ja hyvästä olosta. Tämän kortin energia antaa sinulle menestystä, rohkeutta ja tahdonvoimaa.

2. Turhautuminen – totuuden energia

Käännä katseesi uusiin mahdollisuuksiin ja uskalla toimia oman totuuden ja viisauden avulla. Löydä oikeat ratkaisut ja nyt kannattaakin tehdä useampi suunnitelma, sillä saattaahan olla ettei yksi suunnitelma tuotakaan sellaista lopputulosta jonka olit toivonut. Ota vastaan toisten hyvä energia ja anna sen hyvän ja positiivisen energian vaikuttaa myös sinuun. Älä kieltäydy jos sinulle tarjotaan apua vaan ole avoin ja kuuntele muita ihmisiä.

Avaa mielesi uudestaan, sillä voitkin huomata ettei turhautumisen ja ahdistuneisuuden tunteelle olekaan todellisia syitä. Ainoastaan oma mieli meinaa tehdä kepposia, mutta sinun oma vahvuus ja voima auttaa sinua pääsemään tästä tunteesta yli ja pääset nauttimaan elämästä.

3. Hyve – tasapainoinen energia

Sisimmässäsi huokuu aivan ihana tasapaino, tyyneys ja elämänilo. Anna tämän elämänilon näkyä ja tuo tätä hyvää energiaa myös ympärillesi. Kuuntele omaa sydäntäsi ja sitä, mitä se milloinkin tarvitsee. Tyyneys ja lempeys itseä kohtaan huokuu kortista sekä se, että huomaa kuinka paljon sinulla on annettavaa myös toisille. Olet kuin pirteä kesätuulahdus kun tulet paikalle. Auringon säteet ympäröivät sinut ja valtavan hyvällä ja positiivisella energiallasi vaikutat niin itseesi kuin myös muihin. Nauti siitä kaikesta hyvästä energiasta mitä ympärillesi luot.

Mikäli haluat henkilökohtaisen ja laajemman tarot-tulkinnan, olen tavoitettavissa koko juhannuksen ajan palvelunumerostani   0700-94002 (2,38€/min.).

Voit varata itsellesi myös ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) tai voit tilata kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta   040 7270106.

Aivan ihanaa juhannuksen aikaa ? Nauti, rentoudu, pidä itsestäsi huolta ja tee ihania juhannustaikoja ?

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Emilia 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.