Hae
Mirva Emilia

Viikon tarot: Nopeus – Hidasta tahtia

Viikon tarotkortiksi nousi Nopeus, mikä on kuitenkin aivan nimensä vastakohta. Jos teemme liian nopeita päätöksiä, sydäntämme ja intuitiotamme kuuntelematta, tulee eteemme enemmän mutkia matkaan. Tähän hetkeen Viikon tarot pyytää kuitenkin valintojen sijaan hidastamaan tahtia, jotta keho pysyy kaiken perässä. Anna kehollesi aikaa, koko ajan ei tarvitse olla tekemässä jotakin – nauti kupillinen kuumaa, ota joku herkullinen leivonnainen kupillisen kanssa ja anna tämä hetken hoitaa sinua kokonaisvaltaisesti.

Kehomme on hyvin viisas, se kertoo milloin on aika pysähtyä. Kehomme sairastuu silloin, kun se on ylikuormittunut. Se hetki viimeistään kertoo, että nyt on aika hidastaa tahtia. Mutta tarvitseeko aina mennä niin pitkälle. Oman kehon kuunteleminen on taito, joka meillä kaikilla on. Taito, jota tulisi käyttää. Joskus arki tottakai on kiireistä eikä aina ehdi lepäämään silloin kun haluaisi, mutta jos emme laita rajoja itsellemme esimerkiksi siitä, kuinka paljon haluamme nukkua ja pidämme säännöllisistä ruoka-ajoista kiinni niin kuka nämä rajat sitten asettavat? Ja muista, terveiden rajojen asettamisessa ei ole mitään itsekästä vaan silloin arvostamme itseämme ja kehoamme.

Kehomme arvostaminen on suhteellisen pienistä asioista kiinni – terveellinen ruoka, lepo ja liikkuminen. Ja näiden lisäksi mielen tasapaino, anteeksianto ja armollisuus. Toteutettavissa, mutta kuinka helposti. Tässä nousee juuri armollisuus itseään kohtaan. Me emme ole ”huonoja ihmisiä” jos joskus syömme herkkua tai juomme lasillisen viiniä. Nämä ovat kehoa ja mieltä virkistäviä asioita, kunhan näistäkin löytyvät rajat. Osaa laittaa pisteen herkuttelulle ja antaa kehon levätä myös siitä. Sillä jokainen (ainakin minä) tiedämme, että kun tarpeeksi paljon syö herkkua niin eihän siitä kovin hyvä olo tule. Ja siksi rajat. Rajat on rakkautta -lause ei pidä ainoastaan lapsiin vaan myös meihin itseemme.

Aistikaamme enemmän kehoamme ja sen tarpeita, asetetaan rajoja ja kunnioitetaan kantavia jalkojamme ❤️

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit myös varata itsellesi ajan 30 minuutin tarot-tulkintaan (40€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Verkkokauppa Kristallinkirkas (koodilla BLACKF saat kaikista tuotteista -20% alennuksen 31.12.23 saakka, jolloin verkkokauppa sulkee ovensa.)

Henkisen hyvinvoinnin yhteisö

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *