Hae
Mirva Emilia

Tarot-torstai ja uusikuu jousimiehessä

Uusikuu kuten täysikuukin tulee esiin vähintään kerran kuukaudessa. Eilen alkoi uudenkuun aika, mikä on tällä kertaa jousimiehessä. Pimennyskausi on vihdoin ohi ja me voidaan alkaa nauttimaan Jousimiehen kirkkaasta, vapaasta ja kevyemmästä energiasta. Nyt kun tämä kevyempi energia on alkanut on hyvä aika laittaa taas omat ajatukset omiin unelmiin, manigestoida niitä todeksi ja ottaa oma luovuus esiin! Itselläni pimennyskausi oli todella raskas. Aamuisin oli vaikea herätä ja päivisin en tiennyt mitä tekisin ja saatoin päivän pyöriä kotona saamatta mitään järkevää aikaan. Loka-marraskuu on joka vuosi itselläni samanlainen ja annan sen olla sellainen. Teen niitä asioita mitkä nostattaa energioita ja jos se on joskus kotona pyörimistä tekemättä mitään järkevää niin sekin on täysin hyväksyttävää 😊 Nyt kuitenkin huomaan, että olen saanut taas pitkästä aikaa omasta luovuudesta kiinni ja olen saanut suunniteltua omaan pieneen Beautiful Design -perheeseeni uusia saippuoita, kynttilöitä ja lasipallokoristeita. Tuu seurailemaan instaan @beautifuldesignbymirva sivuja niin näet millaisia luomuksia teen 😊

Mutta siirrytään nyt tarot-torstain viestiin mikä tosiaan tulee uudenkuun energioissa. Anna tämän viestin luoda itsellesi lempeyttä ja keveyttä tähän hetkeen ❤️ Alta näet kuvan kolmesta Tarotista, valkkaa niistä intuitiolla itseäsi puhuttelevin kortti ja lue mitä korttisi tähän hetkeen sinulle viestittää.

Vasen kortti on numero 1

Keskellä oleva kortti on numero 2

Oikealla oleva kortti on numero 3

1. Maljojen Ritari

Nyt on aika laittaa toteen omat toiveet ja lähteä etenemään kohti niitä. Kun uskaltaa ottaa pieniä riskejä omien haaveiden toteuttamisen eteen niin silloin asiat pääsevät lähtemään liikkeelle ja sydän pääsee johdattamaan kohti omannäköistä elämää. Kortin energia huokuu oman sydämen äänen kuuntelemista, siihen luottamista ja manifestointia. Anna unelmasi tulla toteen ja elä jo tässä hetkessä tätä unelmaa. Sen ei tarvitse enään odottaa! Minkään ei tarvitse pidätellä sinua tavoittelemista haaveitasi. Ainoa pidättelevä energia voi olla vain meidän itse aiheutetut pelot ja epävarmuudet.

2. Miekkojen nelonen

Anna aikaa omille ajatuksille aina kun siihen on vain mahdollisuus ja pyri rauhoittamaan mieltäsi. Pimennyskausi on voinut olla todella rankka sekä väsyttävä ja siksi onkin tärkeää myös levätä ja antaa omalla keholle aikaa uudistua uuteen energiaan. Huomioi myös negatiiviset energiat, jotka voivat tulla ympäriltäsi ja yritä jättää ne omaan arvoonsa. Älä anna niiden tunkeutua sinun valon energiaan. Pysy omassa energiassasi ja anna näiden negatiivisten energioiden pysytellä sinusta irti. Kun pysyt omassa energiassasi saavutat täydellisen rauhan sisimpääsi sekä viha, katkeruus ja/tai väsymys pysyvät minimissä. Älä päästä itseäsi negatiivisen energian ympäröitäväksi.

3. Sauvojen kakkonen

Jotta voit päästä haluamaasi päätökseen tulee ensin löytää asian kanssa täydellinen tasapaino. Jos jokin on menneisyydessä mennyt asian tiimoilta pilalle sen ei tarvitse tarkoittaa sitä, että se menisi nyt uudelleen mönkään. Näe omat mahdollisuutesi ja potentiaalisi muuttaa asioita parempaan ja anna pimeän kauden väistyä valon tieltä pois. Joskus asioiden odottaminen voi olla tie oikeaan suuntaan jolloin sinulla on aikaa katsoa sisimpääsi ja sitä kuka olet, mitä olet oppinut ja mihin voit suunnata tässä hetkessä energiasi. Ei kannata olla liian hätäinen.

Halutessasi henkilökohtaisen tarot-tulkinnan olen tavoitettavissa päivittäin klo 9-23 palvelunumerostani 0700-94002 (2,38€/min.)

Voit varata myös ajan 30 minuutin tulkintaan (40€) tai pyytää kirjallisen tulkinnan sähköpostiisi (60€) numerosta 040 7270106.

-Mirva

Instagram @mirva_emilia

Facebook Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkinen

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *